ispovest

Kako su se ZAPRAVO upoznali? Šta je njegova NAJVEĆA GREŠKA? Ovo je SVE NOVO što su Megan i Hari otkrili u dokumentarcu

0

Kako su se upoznali Hari i Megan, kako je protekao njihov prvi sastanak, po čemu su princeza Dajana i Megan veoma slične, kako Hari pamti svoju majku, kako je izgledao prvi rođendan njihovog sina Arči,  kao i šta princ Hari smatra svojom najvećom greškom u životu, saznajte u nastavku. 

foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL
foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

Danas je objavljena dokumentarna serija "Megan i Hari", u kojoj su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari (38) i Megan Markl (41) pričali o raznoraznim temama koje intrigiraju javnost proteklih godina. 

 

Kako javljaju britanski mediji, princ Hari i njegova supruga Megan su u okviru dokumentarne serije izrekli mnogo stvari o kojima smo već slušali tokom protekle dve godine.

 

Stoga vam u nastavku predstavljamo najzanimljivije stvari koje smo saznali kada smo pogledali prve tri epizode Netfliksove dokumentarne serije. 
 

  • Hari i Megan su se upoznali putem Instagrama


Kako se otkriva u dokumentarnoj seriji, Hari je Megan prvi put primetio kod prijatelja na Instagramu.


– Listao sam objave i neko ko je bio prijatelj imao je ovaj video njega i Megan na Snepčetu – ispričao je Hari.

 

Na toj fotografiji Megan je koristila filter sa licem psa, a Harija je zaintrigalo da sazna ko je to.

 

Kako je Megan ispričala, potom joj je prijatelj poslao imejl i otkrio joj da se princ Hari raspitivao o njoj i da želi da je upozna.

 

– Ko je princ Haz? – iznenađena je bila Megan i želela je da vidi njegov Instagram profil.

 

  • Princ Hari je kasnio na prvi sastanak


Njihov prvi sastanak je bio u jednom londonskom baru, a Hari je kasnio.

 

– Kasnio si. Nisam mogla da razumem zašto kasni – rekla je Megan Hariju i dodala da joj je poslao poruku izvinjenja i da joj je objasnio da je velika gužva u saobraćaju.

 

– Bio sam u panici. Preznojio sam se – ispričao je Hari.

 

Megan je mislila da je Hari tip muškarca koji namerno pušta devojku da sedi u restoranu, ali čim je stigao, shvatila je da mu je mnogo neprijatno što kasni.

 

Hari i Megan
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


– Bio je tako zabavan, tako osvežavajuće zabavan, i to je bila stvar, bili smo kao deca zajedno – rekla je Megan u prvoj epizodi.

 

Prvi izlazak para trajao je sat vremena i bili su zadovoljni kako je protekao razgovor. 

 

 – Nazvala sam ga te večeri i rekla: Odlazim prekosutra, hoćeš li na večeru sutra uveče? – ispričala je Megan.

 

Drugi sastanak je bio na istom mestu kao i prvi i tada su već shvatili da bi njihova veza mogla da uspe.  Večerali su na istom mestu gde su imali i prvi sastanak.

 

– Mislio sam OK, ova devojka, ova žena, neverovatnaje, sve je što sam tražio. I tako joj je prijatno i tako opušteno u mom društvu 

 

  • "Toliko je slična mojoj majci": Hari je Megan uporedio sa Dajanom

 

U prvoj epizodi serije možemo da čujemo kako Hari upoređuje Megan sa svojom pokojnom majkom, princezom Dajanom. 

 

– Toliko je slična mojoj majci. Ima isto saosećanja i empatije. Ima samopouzdanja. Ima tu toplinu oko sebe .

 

Princeza Dajana
foto: Harry Page / News Licensing / Profimedia
  • "Teško je videti drugu ženu koju volim da prolazi kroz isto"

 

Hari je zlostavljanje koje je Megan prolazila na društvenim mrežama uporedio sa uznemiravanjem kroz koje je prošla njegova majka sa paparaco fotografima.

 

– Teško je videti drugu ženu koju volim kako prolazi kroz ovo ludilo – rekao je Hari dodajući da je Megan nekoliko puta bila meta trolova na društvenim mrežama.

–  U vreme moje mame to je bilo fizičko uznemiravanje, unošenje kamere u lice, ljudi bi te jurili. Paparaco fotografi i dalje uznemiravaju ljude, ali sada je na društvenim mrežama još gore uznemiravanje.

 

  • Hari otkrio da nema mnogo uspomena na svoju majku iz detinjstva

 

Vojvoda od Saseksa je u dokumentarnoj seriji otkrio da nema mnogo ranih uspomena na svoju majku, princezu Dajanu obrazlažući da ih je verovatno blokirao.

 

Njegova majka, princeza od Velsa je umrla u saobraćajnoj nesreći kada je imao 12 godina, a kaže da i dalje može da se seti njenog "drskog smeha".

 

– Moje detinjstvo je, sećam se bilo ispunjenom smehom, srećom i avanturom – priznao je Hari.

 

Princeza Dajana, Princ Hari, Princ Vilijam
foto: Cassidy and Leigh / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

– Nemam mnogo ranih uspomena na majku. Izgleda da sam ih interno blokirao. Ali uvek ću pamtiti njen smeh, njen drzak osmeh i da mi je stalno govorila: Možeš da upadneš u nevolju, samo ne dozvoli da te uhvate.

 

Princeza Dajana i princ Čarls su se razveli 1996. godine, a Hari je priznao da se tokom njihovog razvoda koji je trajao 4 godine selio iz njenog mesta u drugo i dodao da smatra da sva deca razvedenih roditelja imaju mnogo toga zajedničkog, bez obzira odakle dolaze.

 

  • Arči govori američkim akcentom

 

U dokumentarnoj seriji možemo da vidimo i snimke sa Arčijevog prvog rođendana na kojem je pored Megan i Hari bila jedino Meganina majka Dorija, kao i da maleni Arči ima američki akcenat. 

 

  • "To je verovatno najveća greška u mom životu"

 

U seriji se provukao i skandal iz 2005. godine kada je Hari primećen kako nosi nacističku uniformu na privatnoj zabavi, a na slici se vidi da drži piće i cigaretu. 

 

– To je verovatno bila jedna od najvećih grešaka u mom životu. Osećao sam se tako posramljen posle. Sve što sam želeo je da to ispravim – rekao je.

 

Tada je to bio skandal velikih razmera na koji su reagovale i jevrejska zajednica, organizacije za ljudska prava i zvaničnici pojedinih zemalja, a Bakingemska palata je izdala saopštenje u kojem su napisali da se Hari izvinio ako je to shvaćeno kao uvreda. 

 


 

makonda-tracker