burne reakcije

Ona grca u suzama, a ljudi joj se – SMEJU: Megan Markl se SLOMILA pred kamerama, a baš niko ne saoseća s njom

0

Novi pokušaj supruge princa Harija da se predstavi kao ranjiva žena od krvi mesa razbesneo je ljude širom sveta.

foto: Netflix, Youtube Printscreen
foto: Netflix, Youtube Printscreen

Dokumentarna serija "Megan i Hari" u produkciji "Netfliksa" još uvek nije počela da se prikazuje, a svetska javnost uveliko bruji o njenim detaljima.


Mediji, posebno britanski analiziraju svaki kadar i izraz lica vojvode i vojvotkinje od Saseksa u najavama serijala, a mnogi su ih dočekali spremni za osudu, posebno zbog jedne scene.


U jednom trenutku, možemo videti Megan Markl kako sedi na fotelji, držeči telefon i grca u suzama, ali sve što publiku zanima jeste – Hermes ćebe iza nje, čija cena iznosi čak 1.500 evra.

"Ništa nije tako srceparajuće kao prizor Megan kako plače po svom ćebetu", "Hvala Bogu što je luksuzno ćebe pored nje, da ima gde da izduva nos", "Možda plače jer je htela Šanelovo ćebe", "Ova žena toliko želi da je žalimo, ali jednostavno ne mogu kad ja ne plačem ovako glamurozno"... komentarišu oni koje je razbesneo ovaj prizor.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY


Serija "Megan i Hari" počeće s eitovanjem 8. decembra, a očekuje se da će ona otkriti mnogo nepoznatih detalja o životu u britanskoj kraljevskoj porodici. Saseksovi su, inače, odlučili da objave trejler baš u momentu kada su Harijev stariji brat princ Vilijam i snaha princeza Kejt na kraljevskoj turneji u Americi i tamošnja javnost prati svaki njihov korak s oduševljenjem.

 

 

makonda-tracker