da li je moguće?

RAZVODE se princ Hari i Megan Markl? Razmirice su sve veće, a OVO je bila "kap koja je prelila čašu"

3

Insajderi im predviđaju još najviše dve godine zajedničkog života

foto: EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Razmirice između princa Harija i njegove supruge Megan Markl postale su intenzivne, naročito u protekle dve nedelje.

 

Zbog taga je par doneo jednu važnu, ali privremenu odluku.

 

Neimenovani izvor je za strane medije ispričao da je par imao previše nesuglasica u vezi sa njihovim predstojećim projektima, među kojima je i Netfliksova mini serija. Takođe, kamen spoticanja bio je i naslov njegovih memoara, koji bi trebali da budu objavljeni 10. januara.

 

 

Osim toga, sporna je i sloboda sa kojom je Megan govorila o svom životu i kraljevskoj porodici. To je ipak, donekle zasmetalo njenom mužu.

 

Kako je ispričao insajder, Hari je mišljenja da Megan previše otkriva o njima, pa čak i da je rekla mnoge stvari koje nisu tačne.

 

- On krivi Megan što je skrenula sa plana i govorila više o sopstvenoj istini i dokumentaciji, kao i da njena istina nije uvek istina - kaže izvor.

 

- Radili su na ovom projektu godinama i sada postoji realan rizik da bi netfliksova serija mogla da propadne - dodao je on.

 

Megan Markl Princ Hari
Megan Markl Princ Hari foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

 

S obzirom na to da je njihov dom u Kaliforniji pod hipotekom, zaista im je potreban novac.

 

I nije samo on taj koji je uznemiren, već se navodi i da je Megan umorna od rasparava sa svojim mužem. I ona je ta koja bi mogla da traži "rezervni plan" u ne tako dalekoj budućnosti.

 

 

Glasine, prema kraljičinom stručnjaku Tomu Baueru, stižu iz Londona.

 

- U Londonu sada ima mnogo onih koji kažu da se Megan umorila od Harija. Spekuliše se da će vojvotkinja od Saseksa svakog trenutka reći "Dosta je" i da će pregovarati sa kraljem Čarlsom III o raskidu braka.

 

Bauer tvrdi da je par voljan da ostane u braku za sada, jer je njihov zajednički cilj da unište kraljevsku porodicu.

 

- Oni su vezani zajedničkim poslovnim planom da unište kraljevsku porodicu koliko god mogu, promovišući brend Saseksa - rekao je Bauer.

 

 

makonda-tracker