šta vi mislite?

Kralj Čarls III ne želi da toleriše takvo ponašanje: Drastične sankcije za princa Harija i Megan Markl

0

Kralj Čarls III, kao ni kompletna monarhija, nisu odušelvljeni novom sezonom serije Kruna.

foto: Andrew Milligan / AFP / Profimedia
foto: Andrew Milligan / AFP / Profimedia

Serija Kruna je postigla neverovatan uspeh, od kostima, glumaca, scena, pa sve do teme koju obrađuje, svi su žejno išekivali veliki nastavak omiljene serije. 

 

Međutim, javnost u Velikoj Britaniji i nije baš oduševljena, naročito što ova sezona obrađuje period devesetih godina, vreme u koje je monarhija najviše bila uzdrmana, a jedan od krupnih događaja je svakako i pogibija princeze Dajane.

Trenutno je u centru pažnje i knjiga princa Harija koja svojim naslovom Rezerva, jasno govori o stavu porodice prema njemu i odnosu sa bratom.

 

Međutim, kraljevski biograf Tom Bover tvrdi da kralj Čarls ozbiljno razmišlja da oduzme titule Hariju i Megan ukoliko dokumentarac koji snimaju za Netfliks bude štetio monarhiji i ne bude po kraljevskim pravilima.

 

Ukoliko nastave sa optužbama i negativnim komentarima, sankcije će se odnositi i na njihovu decu koja takođe neće biti pošteđena, uprkos činjenici da kraljica Elizabeta II nikada nije pribegavala ovakvim merama, odnosno nije kažnjavala decu za postupke njihovih roditelja.

 

- Čarls je upućivao različite pretnje Megan i Hariju i upozorio ih da će, ako nastave, biti izopšteni na način koji ne mogu verovati. I zato su zabrinuti. Pre svega, ne mislim da će njihova deca dobiti titule ako krenu klevetati kraljevsku porodicu - objasnio je biograf.

 

 

makonda-tracker