otvoreno

OVO JE SVET ČEKAO! Megan Markl ispričala SVE o svom odnosu s kraljicom Elizabetom i kako izgleda Harijev i njen život

1

Prvi put nakon sahrane Elizabete II, supruga princa Harija progovorila je o tome kako su se slagale

foto: EPA-EFE/ROBIN UTRECHT / POOL
foto: EPA-EFE/ROBIN UTRECHT / POOL

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl ponovo je dala intervju o kom se priča, a ovog puta je on posebno važan za britansku javnost jer je prvo Meganino obraćanje nakon smrti kraljice Elizabete II.


Supruga princa Harija, Elizabetinog unuka, govorila je za američki magazin Variety, a potrudila se da svetu pokaže pravu sebe, onu koju do sad nismo upoznali.


Ona je otkrila da u slobodno vreme gleda popularni kviz Jeopardy! i rešava ukrštene reči, a nedavno je u svom podkastu tokom razgovora s Paris Hilton pričala o tome kako je odrastala kao devojčica koja "nije bila lepa nego pametna".

 

Ne samo što Megan želi da objasni svetu ko je ona zapravo nego je pričala o još nečemu što sve zanima – odnosu s pokojnom kraljicom.


Marklova je istakla da je zahvalna na prilici da bude uz Harija u ovako teškom porodičnom trenutku.

 


Došlo je do velikog izliva ljubavi i podrške. Zaista sam zahvalna na tome što sam mogla da podržim svog supruga, naročito u ovom momentu. Lepo je videti nasleđe koje je njegova baka ostavila na mnogim poljima. Svakako, u pogledu ženskog liderstva, ona je najsvetliji primer kako to izgleda. Osećam duboku zahvalnost što sam mogla da provedem vreme s njom i upoznam je. Bilo je komplikovano, ali moj suprug, uvek optimista, rekao je: "Sada je sa svojim mužem" – otkrila je vojvotkinja od Saseksa.


Ona je otkrila i da se osetila vrlo posebno jer je mogla da bude uz Elizabetu II.


Prisetila sam se prve zvanične kraljevske obaveze koju sam imala s njom, koliko sam se specijalno osećala. Osećam se srećno. I dalje sam ponosna na topao odnos koji sam imala s matrijarhom ove porodice – rekla je Megan.

 


Ona je ispričala i da njen suprug i ona vredno rade i da dele kancelariju u njihovoj skupocenoj vili u Montesitu.


Delimo kancelariju. Radimo od kuće, kao što su mnogi počeli tokom lokdauna. To nam omogućava da provedemo mnogo vremena s našom decom, u ovom posebnom trenutku naših života. Nikada nećemo moći da vratimo ovo vreme. Pravimo doručak, spremimo decu za dnevne obaveze. Imamo dosta zajedničkih poziva i sastanaka, ali se trudimo da podelimo to što radimo kako bismo fokusirali naše energije i uradili više – otkrila je Megan.

 

 

makonda-tracker