"bilo je iznenađujuće..."

To je bio ŠAMAR OTREŽNJENJA: Prvi susret Megan Markl s Kejt Midlton i princem Vilijamom nije protekao kako je očekivala

0

Dokumentarna serija "Megan i Hari" objavljena je danas i glavna je tema u britanskim medijima, a u njoj je otkriven detalj o odnosu između Megan Markl i Kejt Midlton za koji do sad nismo znali

foto: EPA-EFE/STR
foto: EPA-EFE/STR

Danas je konačno svetlo dana ugledala dokumentarna serija "Megan i Hari", u kojoj vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari (38) i Megan Markl (41) pričaju o temama koje intrigiraju javnost proteklih godina.


Oni su se osvrnuli na rasizam u britanskoj kraljevskoj porodici, negativan stav britanske štampe o Megan, njenom borbom za mentalno zdravlje, napuštanje funkcija viših članova porodice i još mnogo toga.

 

Sudeći po onome što javljaju britanski mediji, princ Hari i njegova supruga uglavnom su ponovili u Netfliksovom serijalu stvari o kojima često govore već dve godine, ali Megan Markl otkrila je i nešto što do sad nismo znali – kaklo je izgledao njen prvi susret s bratom i snahom njenog dragog, princem Vilijamom i Kejt Midlton.

 

Britanska kraljevska porodica, Princ Hari, Princ Vilijam, Kejt Midlton, Megan Markl
foto: EPA-EFE/STRINGER

Vojvotkinja od Saseksa priznala je da nije očekivala da je u Harijevoj porodici sve toliko formalno, čak i iza zatvorenih vrata. Zato je Vilijama i Kejt dočekala u vrlo ležernom izdanju i odmah bila prisna, a iako nije otkrila kako su oni reagovali, očigledno nisu bili oduševljeni.


Čak i kad su Vil i Kejt došli da se upoznamo, kad smo se sreli prvi put, sećam se da sam nosila pocepane farmerke, bila sam bosa, ja volim da se grlim, uvek sam bila osoba koja se grli... Nisam shvatala da je to stvarno neprijatno za mnoge Britance – istakla je Megan.


Tek tada uvidela je da veza s britanskim princem podrazumeva život s određenim manirima i bez mnogo ležernosti. Ko bi rekao?!

 

Megan Markl, Princ Hari
foto: Netflix, Youtube Printscreen

Shvatila sam da se formalnost iz spoljnog sveta prenosi i unutra. Postoji način života koji se iznosi, ali kada zatvorite vrata pomislite "Okej, sad mogu da se opustim", ali (kod njih) formalnost ide na obe strane i meni je to bilo iznenađujujće – priznaje Megan Markl.


Inače, prema pisanju stranih medija, Saseksovi su za svoj dokumentarni serijal od Netfliksa dobili 88 miliona funti, a u njemu su pokazali kako je njihov sin Arči proslavio prvi rođendan.

 

 

makonda-tracker