ništa nije slučajno

"Ona je narcisoidni sociopata, od prvog dana je OPSEDNUTA": Bivši zaposleni progovorili o Megan Markl i – NEMILOSRDNI SU

0

Nekadašnje osoblje vojvode i vojvotkinje od Saseksa ne krije šta misli o supruzi princa Harija. Kako oni ističu, ništa što se dogodilo nije bilo slučajno jer je Megan, veruju oni, imala plan 

foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL
foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

Megan Markl je "narcisoidni sociopata", smatraju njeni bivši zaposleni, kako je navedeno u novoj knjizi o britanskoj kraljevskoj porodici.


Autor Valentin Lou objavio je biografiju pod nazivom "Dvorjani: Skrivena moć iza Krune", za koju je razgovarao s mnogima koji su radili za vojvodu i vojvotkinju od Saseksa i oni nisu imali mnogo lepih reči za princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl.


Prema njihovim rečima, vojvotkinja je od prvog dana planirala da glumi žrtvu kraljevske porodice i teatralno sa suprugom napusti položaj njenih viših članova.

 

Svako je znao da će o Instituciji suditi po tome koliko je ona srećna – naveo je jedan bivši zaposleni. – Svi su pogrešili kad su mislili da ona samo želi da bude srećna. Ona je želela da bude odbačena jer je bila opsednuta tim narativom od prvog dana.

 

1 / 9 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia


Nekadašnji zaposleni tvrde i da su ih Saseksovi izigrali, a The Post sada javlja da je otkriveno da je Megan sklopila dogovor s Netfliksom o misterioznom projektu još 2018, dve godine pre nego što su Hari i ona napustili kraljevsku porodicu i dok je još tvrdila da je sve u redu na dvoru. Kako je njen suprug istakao jednom prilikom, par je dobio ovu ideju tek nakon Megzita, ali sada se ispostavilo da to nije istina.


U knjizi se navodi još da bivši radnici sebe nazivaju "Klub ljudi koji su preživeli Saseksove".

 

 

makonda-tracker