kao iz sna

Ističe seksepil i sužava struk: Megan Markl u haljini zbog koje će joj aplaudirati i oni koji je ne vole

0

Mnogo toga može da se ospori i zameri vojvotkinji od Saseksa, ali u jednom su svi složni: ona stvarno ume da se obuče!

foto: Mayer RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Mayer RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari i Megan Markl ovih dana su aktivniji u javnosti nego inače, a u susret svojoj dokumentarnoj seriji "Megan i Hari", koja će uskoro ugledati svetlo dana, sada su se pojavili na jednom gala događaju u Njujorku.


Paru je na dodeli nagrada Ripple of Hope uručeno priznanje za borbu za ljudska prava, i to za njihov rad protiv rasizma.

 

Za ovu priliku, Harijeva lepa supruga odabrala je belu haljinu modne kuće Louis Vuitton, i to model čiji dizajn potpisuje francusko-belgijski kreator Nikola Geskjer.


U pitanju je kreacija koja otkriva ramena i ima duge rukave, sečena je malo ispod grudi tako da vizuelno podiže struk i čini da izgleda uže, a donji deo je vrlo raskošan i ima decentan šlic.

 

1 / 4 Foto: Mayer RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Megan nije slučajno odabrala belu boju haljine: ona simbolizuje mir, pa se veruje da je Geskjer namerno odlučio da vojvotkinja ponese baš nju u trenutku kada ponovo privlači panju. Inače, ova haljina imala je nekoliko elementa kao venčanica koju je Megan nosila kada je rekla "da" Hariju 2018. godine, a ona je sada ponela i prsten princeze Dajane koji je imala i na venčanju.

 

Moguće je da je Megan na ovaj način želela da demantuje trač da se Hari i ona razvode, koji se ovih dana širi svetom poznatih.

 

 

makonda-tracker