pre-le-po!

GLAMUR iz Dubaija, raskoš, retro detalji: 5 venčanica poznatih Srpkinja kojima su nas potpuno OČARALE u 2023.

0

5 najlepših venčanica glumica i pevačica 2023. godine

kako su izgledale venčanice poznatih srpkinja 2023. godine?
kako su izgledale venčanice poznatih srpkinja 2023. godine?foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/printscreen/youngpalk

Ovog leta i proleća svedočili smo venčanjima poznatih ličnosti koja su, maltene, bila kao iz bajke. Čini se da je svako venčanje bilo svet za sebe, neko intimno, neko u unutrašnjosti, neko raskošno i za mnogo gostiju, a neko na kome su glavne zvezde, ipak, deca...

 

Ipak, i pored venčanja, gostiju, dekoracije i torte, u prvom planu, jasno, jesu venčanice i mlade koje ih nose!

 

Poznate devojke su prethodnih meseci imale najraskošnije toalete za svoj najlepši dan, pa se podsetimo kako su to glumice i pevačice Srbije izgledale 2023. na svojim venčanjima i trenucima dok su izgovarale sudbonosno da.

 

Marija Mikić

 

Pevačica Marija Mikić, posle nekoliko godina zabavljanja, rekla je sudbonosno da svojoj ljubavi Jovanu Pantiću, s kojim je dobila dvoje dece, Đurđu i Miliju. Njih dvoje su nakon otkazanih venčanja napokon organizovali raskošnu ceremoniju u jednom prestoničkom restoranu, a među gostima bilo je mnogo poznatih ličnosti, od Branka Ružića, preko Slavice Đukić Dejanović, do Teodore Bjelice...

 

Marija je izgledala prelepo u glamuroznoj venčanici, za koju je rekla da je stigla iz Dubaija specijalno za nju, sa velom dugim tri metra...

 

Pevačica je rekla da je ovo bila jedina haljina za koju je znala da je kao stvorena za njen poseban dan i mi se slažemo da je zaista izgledala besprekorno.

 

1 / 6 Foto: Antonio Anhel/ATA images


Tamara Milutinović

 

Trudna Tamara Milutinović udala se na intimnoj proslavi za fudbalera Darka Jevtića na imanju u Čeneju, slično proslavi koju je imala njena koleginica Katarina Grujić.

 

Oni su venčanje iskoristili da saznaju i pol bebe, a prelepa dekoracija oduševila je sve prisutne. Tamara je blistala u prelpoj dugačkoj venčanici sa dubokim šlicem koji je sezao sve do bokova.

 

1 / 11 Foto: Instagram / rakiccnikola

 

Kao i svaka trudnica koja postane mlada, pevačica je blistala!

 

Miona Marković

 

Prelepa mlada glumica udala se za izabranika Davida Alića u Pirotu, ispoštovavši sve tradicionalne srpske običaje.

 

Svadba, koja se održala u Pirotu, prošla je u duhu srpskih običaja, pa je tako mladoženja došao da „kupi“ mladu, i to oldtajmer automobilom. Miona je blistala u venčanici s retro detaljima, u duhu čitave proslave.

 

1 / 2 Foto: Instagram / knife_afterdark

 

 

Anđela Jovanović

 

Lepa mlada glumica udala se za Mihaila Dudaša na intimnoj ceremoniji na jednom krčedinskom salašu. Ona je blistala u dugoj beloj venčanici, naizgled jednostavnoj, ali potpuno očaravajućoj. 

 

Venčanica Anđele Jovanović je imala duboki šlic, a po mnogima to je bila jedna od najlepših venčanica koje su nosile mlade sa naše javne scene u poslednje vreme.

 

1 / 6 Foto: Instagram / tamaradragicevic

 

Anja Alač

 

Anja Alač, koja čeka drugo dete, udala se u tajnosti za Andreja Josifovskog Pijanistu, s kojim ima sina. Za ovaj specijalni trenutak Anja je ponela prelepu belu venčanicu u boho stilu, sa mnogo čipke i tila koji su davali posebnu draž čitavoj kreaciji.

 

Kako je Anja rekla, za nju je venčanje novi početak stare ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

Bonus video:

makonda-tracker