dupla sreća

Prve fotografije sa venčanja Tamare Milutinović: Fudbaler i pevačica otkrili i kog je pola BEBA

0

Šuškanja u medijima su potvrđena - Tamara se udala i čeka bebu 

foto: Instagram / rakiccnikola
foto: Instagram / rakiccnikola

Poznata pevačica Tamara Milutnović pre nekoliko nedelja obradovala je javnost vešću da sa svojim verenikm Darkom Jevtićem planira skromno venčanje u krugu porodice. 

 

I te vesti su se obistinile. Pevačica i fudbaler su se danas tajno venčali na salašu Nataše Bekvalac, a tom prilikom otkrili su još jednu prelepu vest. 

 

U pitanju je vest o Tamarinoj trudnoći, a sada znamo i da poznati par čeka - devojčicu.

 

 

Tamara i Darko su u vezi se verili prošle godine uoči njegovog rođendana. Pevačica je njemu spremila rođendasku žurku iznenađenja ne sluteći da će zapravo ona te večeri biti u centru pažnje. 

 

Darko joj je u romantičnoj atmosferi stavio verenički prsten na ruku, a sada je njihova veza ozvaničena i pred zakonom. 

 

Kao što je Tamara za naš portal i otrkila upriličeno je građansko venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja, a kako niko od novinara nije prisustvovao ovom događaju društvene mreže su bile jedini dokaz da je do venčanja zaista i došlo.

 

 

Prelepa dekoracija gde su mladenci probušili balone i otkrili pol bebe oduševila je sve prisutne, a Tamara je blistala u prelpoj dugačkoj venčanici sa dubokim šlicem koji je sezao sve do bokova. Iako je u drugom stanju, Tamara je blistala, a čini se da je ovo bio jedan od najlepših trenutaka u njenom životu. 

 

Nakon što su otkirli pol bebe, Tamara i Darko su izgovorili sudbonosno "da", a odna su sa prijateljima i porodicom uživali u hrani i dobroj muzici. 

 

Kako je izgledala venčanica, dekoracija i salaš na kojem je obavljeno venčanje pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 9 Foto: Instagram / rakiccnikola

 

 

makonda-tracker