VESELOOO

Udala se Miona Marković: Glumica izgovorila sudbonosno "DA" - venčanica je KAO IZ SNA (FOTO)

0

Glumica i njen dečko, naš poznati reditelj, danas su izgovorili sudbonosno "DA"

Udala se Miona Marković
Udala se Miona Marković foto: Instagram / mesecevakci

Mlada perspektivna glumica Miona Marković osvojila je srca publike kada se pojavila u nekoliko veoma gledanih domaćih ostvarenja, a mnogi je smatraju jednom od najšarmantnijih dama na glumačkoj sceni.

 

Osim zbog posla, Miona ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, ali smo ipak, pre oko godinu dana imali prilike da upoznamo njenog izabranika, reditelja Davida Alića, kojem će se danas zavetovati na večnu ljubav.

 

Kako prenosi Blic, glumica i reditelj će se venčati u Pirotu, a sudeći prema fotografijama sa društvenih mreža, Miona je sinoć za svoje prijateljice upriličila devojačko veče u kojem su uživale svim čulima. 

 

Nakon toga, njeni prijatelji su na Instagramu podelili fotografije uz opise koji su nam otkrili da je danas taj veliki dan za ovo dvoje zaljubljenih ljudi. 

 

Njena koleginica, glumica Mina Sovtić podelila je fotografiju koja je nastala na putu do mesta gde će biti održana svečanost. Blistala je u crno-zlatnoj elegantnoj kombinaciji, a poseban šarm celoj kombinaciji dale su prelepe elegantne minđuše i  veliki prelepi šešir.

 

Mina Softić na venčanju Mione Marković
Mina Softić na venčanju Mione Markovićfoto: Instagram / knife_afterdark

 

- Danas je taj dan - napisala je Mina.

 

Ona je s nestrpljenjem isčekivala trenutak kada će se mlada pojaviti, a za to vreme Miona je uživala u pripremama, a kako je to izgledalo pogledajte ovde. 

 

Miona Marković se sprema za venčanje
Miona Marković se sprema za venčanje foto: Instagram / mesecevakci

Deliće atmosfere sa venčanja otkrili su Mionini prijatelji, a kako je izgledala venčanica pogledajte u nastavku.

 

Miona Marković blista u prelepoj venčanici za moderne princeze
Miona Marković blista u prelepoj venčanici za moderne princeze foto: Instagram / knife_afterdark

 

Da podsetimo, Mionin izabranik David Alić je reditelj i pisac iz Pirota. On je osvojio srce lepe glumice još sredinom prošlog leta, kada su zajedno radili na pripremama za predstavu "Ivanovo samoubistvo" u pozorištu Semberija.

 

 

 

makonda-tracker