predivno

Svadba Mihaila Dudaša i Anđele Jovanović: Venčanica je bila SPEKTAKL, ali AUTFIT koji je obukla posle je PRAVA MAGIJA

3

Sportista Mihail Dudaš i glumica Anđela Jovanović venčali su na lepoj i intimnoj ceremoniji na jednom salašu. 

Anđela i njen otac Dragan Jovanović na svadbi
Anđela i njen otac Dragan Jovanović na svadbi foto: Instagram / Anđela Jovanović

Naša poznata glumica Anđela Jovanović venčala se na jednom salašu u Krčedinu sa svojim dugogodišnjim partnerorm, sportistom Mihailom Dudašem. 

 

Srećni mladenci su napravli lepu intimnu ceremoniju, a uz pomoć društvenih mreža bili smo u mogućnosti da vidimo najzanimljivije detalje sa svadbe.j.

 

Zanosnu glumicu je do oltrara odveo otac, takođe glumac Dragan Jovanović.

 

Venčanica Anđele Jovanović je imala duboki šlic, a po mnogima to je bila jedna od najlepših venčanica koje su nosile mlade sa naše javne scene u poslednje vreme.

 

Međutim, prava zabava je počela nakon zvaničnog čina venčanja. Mlada se presvukla i zaigrala, a haljina koju je obukla nakon venčanice je prava magija.

 

U jednom momentu mlada je vešto izvela prelep ples, koji je oduševio sve zvanice na svadbi, te je višu gostiju telefonima zabeležilo ovaj divan trenutak. 

 

Ponosni tata Gaga Jovanović dovodi Anđelu do oltara
Ponosni tata Gaga Jovanović dovodi Anđelu do oltarafoto: Instagram / Anđela Jovanović

Taj ples je izvela u drugom autfitu. Što se tiče boje, iako je promenila haljinu vidno raspoložena mlada je rešila da, u skladu sa prilikom, ostane u beloj nijansi.  

 

1 / 6 Foto: Instagram / Anđela Jovanović

Samo imanje na kome se održalo ovo divno venčanje je kao iz najlepše bajke. Bilo je dosta zelenila, a taj prirodni ambijent se očigleno jako dopao svim gostima.

 

Anđela i Mihail su još odavno osmislili kako žele da im izgleda jedan od najvažnijih dana u životu, te i ne čudi što je sve bilo savršeno.

 

- Na početku veze su se složili kako žele da im izgleda venčanje i oboje su imali istu viziju tog dana. Kako su oboje poznate ličnosti, kao i Anđelini roditelji, želeli su da na 24 časa budu sami bez kamera - rekao je jedan izvor za Blic.

 

 

 

makonda-tracker