ČESTITAMO

Anja Alač izgovorila sudbonosno "DA": Mlada bistala u prelepoj venčanici, a tek kada vidite ko ju je ispratio do oltara

0

Nakon više od 2 godine ljubavi Anja i njen izabranik odličili su da se zakunu jedno drugom na večnu ljubav 

foto: Instagram / anja_alac
foto: Instagram / anja_alac

Poznata glumica Anja Alač i njen partner Andrej Josifovski Pijanista odlučili su da konačno jedno drugom izgovore sudbonosno "da" i da se pred najbližim prijateljima i porodicom jedno drugom zakunu na večnu ljubav.

 

Čitav događaj upriličen je u tajnosti, pa mediji nisu o tome znali ništa sve dok lepa glumica na svom Instagram profilu nije objavila fotografiju na osnovu koje smo mogli da zaključimo da došlo do ovog važnog trenutka.

 

Anja i Andrej su se prvo venčali u crkvi, a venčanju je prisustvovao samo najuži krug porodice i prijatelja.

 

 

Za ovaj specijalni trenutak Anja je ponela prelepu belu venčanicu u boho stilu, sa mnogo čipke i tila koji su davali posebnu draž čitavoj kreaciji.

 

Čini se da je ovo ostvarenje sna lepe glumica, a nakon objavljene fotografije veoma brzo su počele da se nižu čestitke njenih pratilaca, prijatelja i kolega koje su joj poželele sve najlepše u daljem zajedničkom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

 

Uz fotografiju Anja je samo kratko napisala :

 

- Novi početak stare ljubavi.

 

Kako domaći mediji prenose, lepu Anju je do oltara otpratio niko drugi do njen maleni dvogodišnji sin Aleksej, što je glumicu učinilo bezgranično srećnom. Svi su bili oduševljeni koliko je dečačić bio na visini zadatka, a sigurni smo da će i Anja ovaj događaj pamtiti do kraja života. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker