divno

On je njen PRVI DEČKO, tata ju je pratio do oltara: Ćerka Radeta Šerbedžije udala se za srpskog glumca

0

Venčanje Nine Šerbedžije i srpskog glumca u Novom Sadu, uz njihove najmilije

rade šerbedžija udao je svoju ćerku ninu
rade šerbedžija udao je svoju ćerku ninufoto: AXELLE WOUSSEN / Bauer Griffin / Profimedia

Čuveni umetnik Rade Šerbedžija (76) i njegova supruga Lenka Udovički (56) proslavili su venčanje svoje najstarije ćerke Nine, piše 24 sata.hr. Nina se udala za svog dugogodišnjeg partnera Filipa, a svečani čin, kako mediji prenose, odigrao se u Novom Sadu.

 

Kako pišu hrvatski mediji, svatovi su danima pristizali u Novi Sad. Ninu je do oltara dopratio otac Rade, držeći je za ruku, a mlada je blistala u raskošnoj venčanici s velom koji joj je prekrivao lice.

 

 

Iza njih su koračale Ninine sestre, a za dobru atmosferu bila je zadužena ponosna mama Lenka.

 

 

31-godišnja Nina, inače, kao i roditelji, bavi se umetnošću, oprobala se u glumci, ali više su je zanimali režija, kao i teorija filmske i pozorišne umetnosti.

Njen suprug, 34-godišnji Filip takođe je glumac, a spojio ih je posao.

 

— Neki kažu da je glumac, ali on više voli da ga zovu gejmer. To mi je prvi dečko u životu. Pre pet godina na Brijunima je glumio u jednoj predstavi, ali spojili smo se tek prošle godine u decembru — rekla je Nina za Gloriju 2019. godine, kada je na Brijunima došla na proslavu očevog 73. rođendana.

 

nina šerbedžija se udala za svog dugogodišnjeg partnera
nina šerbedžija se udala za svog dugogodišnjeg partnerafoto: Hollywood To You / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Filip je imao nekoliko zapaženih uloga u serijama "Sinđelići" i "Grupa", gde je glumio negativca Strahinju. On je 2020. godine nagrađen za najbolju ulogu na 55. Filmskim susretima u Nišu, po mišljenju kolega, za bravuru u filmu "Moj jutarnji smeh".

 

Đurić se, pored glume, bavi i pedagoškim radom. Kako piše u njegovoj biografiji, nakon završene Druge kragujevačke gimnazije upisao je studije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, gde je završio i master i trenutno radi kao asistent na tom fakultetu.

 

filip đurić, ninin suprug, poznat je srpski glumac
filip đurić, ninin suprug, poznat je srpski glumacfoto: Printscreen

Što se tiče Radeta i Lenke, oni su se upoznali 1990. godine u Subotici, a dobili su tri ćerke: Ninu, Vanju i Milicu. Rade je već imao sina Danila i ćerku Luciju iz prvog braka.

 

 

makonda-tracker