otvoreno

GODINAMA su zajedno, ali... Saša Kovačević priznao zbog čega se još uvek nije oženio prelepom Zoranom

0

Saša Kovačević iskreno o venčanju sa Zoranom Tasovac

saša kovačević i zorana tasovac u vezi su od 2017. godine
saša kovačević i zorana tasovac u vezi su od 2017. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Saša Kovačević več nekoliko godina uživa u vezi sa prelepom Zoranom Tasovac. Njih dvoje su par od 2017. godine, a pevač nikada nije krio koliko Zoranu voli i kolika mu je ona podrška.

 

Ne pojavljuju se u javnosti toliko često, ali kad se pojave, privuku apsolutno svu pažnju. 

 

Saša je, tako, pričao da postoji bezbroj stvari koje voli kod svoje devojke, ali da je prvenstveno u pitanju jedna od najboljih osoba koje je ikada upoznao. Kako Zorana iz prvog braka s Bogdanom Srejovićem ima ćerkicu Iskru, Saša je i nju prihvatio i obožava je kao svoje dete. 

 

 

Njihovu vezu nikada nije ispratio nijedan skandal, a jedino što mnoge interesuje jeste pitanje kada će se ovaj par i zvanično venčati.

 

Saša Kovačević je prethodnih dana boravio u Crnoj Gori, gde je nastupao, a u kratkom intervju otkrio je da li zapravo planira venčanje sa svojom izabranicom Zoranom.


— Mediji stalno potenciraju nešto vezano za svadbu, a nikako da shvate da sam ja malo specifičan po tom pitanju. Ne samo ja, već i moja devojka. Nama to nije prioritet u životu! Mi smo se pronašli, poklopili i to je nešto što je evidentno i najbitnije — rekao je pevač za Pink.

 

1 / 13 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

On je nedavno izjavio da sasvim sigurno od velike svadbe neće biti ništa.

 

Mi nismo od tih koji bi pravili klasično veselje sa 300, 500 ili 1000 zvanica. Svakako smo tipovi koji vole intimu i da ostave za sebe. Tako da pretpostavljam, što se mene tiče, uvek bi bila neka intimna ceremonija sa 10, 15 ljudi, da je to u najužem krugu porodice i prijatelja — ispričao je Saša nedavno.


Da podsetimo, Saša i Zorana su u vezi od 2017.godine, a Saša je nedavno objasnio kako su se upoznali:


— Zoranu sam upoznao na Instagramu. Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno i godinu dana kasnije. Ona je zaista jedna predivna osoba, mnogo je tu faktora koje volim kod nje. Mislim da je prvenstveno jedna od najboljih osoba koje sam upoznao. Nju krasi stvarno mnogo lepih stvari — ispričao je jednom prilikom Saša.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker