priča kakva se retko čuje

"Mama ima četvoro dece, ali je lezbijka": Bijonsina svekrva se udala za ŽENU, a to je samo mali deo NEVEROVATNE priče

0

Kako je reagovao Džej Zi kad mu je majka priznala da je lezbijka?

bijonse i blu ajvi stižu na venčanje
bijonse i blu ajvi stižu na venčanjefoto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Glavna žena" porodice Karter, mama čuvenog muzičara Džej Zija i svekrva pop dive Bijonse, Glorija Karter udala se za svoju dugogodišnju partnerku Roksen Viltšir. Dok njen sin i snaha imaju svoju, neverovatnu ljubavnu priču, i njegova mama ima svoju!

 

Ceremonija se odigrala u Njujorku, u Tribeki, proteklog vikenda, piše TMZ. Na proslavi su bili njihova porodica i prijatelji, ukljčujući Džej Zija, Bijonse, kao i poznate ličnosti, poput Keli Roulend, Tine Nouls, Tajlera Perija... 

 

Bijonse je, naravno, modno izdominirala i pokazala zbog čega je zovu kraljicom (illi, u originalu, Queen B).

 

Ona je za svekrvino venčanje obukla fenomenalan korset u boji breskve, midi-suknju u istoj nijansi, a sve je uparila sa bundicom od perja, jednostavnim, elegantnim sandalama i neobičnom torbicom. Tu je bila i njena ćerka, nevestina unuka, Blu Ajvi!

 

 

Džej Zi se još 2017. godine javno oglasio kroz svoju pesmu Smile, gde je govorio o seksualnom opredeljenju svoje majke.

 

Mama ima četvoro dece, ali je lezbijka. Morala je dugo da se pretvara, da se krije u ormaru, sramota društva i bol su za nju bili previše — odrepovao je Džej Zi.

 

Plakao sam od sreće kad si se zaljubila, briga da li je on ili ona, samo hoću da te vidim da se smeješ na svu mržnju — glasi jedan deo te pesme.

 

 

Džej Zi je zaista plakao kad mu je otkrila da se zaljubila. 

 

Zamislite da živite čitav život kao neko drugi i mislite da štitite svoju decu. Kad je sela ispred mene i rekla da misli da se zaljubila... Plakao sam... Plakao sam jer sam bio presrećan što je slobodna.

 

 

Glorija Karter se i sama prisetila kako je to izgledalo kad je otkrila svoja prava osećanja sinu.

 

— Sedela sam tamo i jednog dana sam mu samo rekla ko sam. Osim što sam tvoja mama, ja sam to što jesam, znaš li? I moj sin je počeo da plače i rekao je: "To mora da je bio užasan život, mama", a ja sam mu rekla: "Moj život nikad nije bio užasan, samo je bio drugačiji" — otkrila je gospođa Karter.

 

glorija i njena supruga na svom venčanju
glorija i njena supruga na svom venčanjufoto: Poa Sana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

makonda-tracker