kako biste vi postupili?

"Molim vas, recite da ne preterujem!" Ono što ova SVEKRVA sprema za venčanje svog sina je ostavilo njenu snahu bez reči

0

Neobična ispovest devojke koja umesto da se raduje svom venčanju, taj dan čeka sa strepnjom zbog toga šta planira da obuče njena svekrva

Šokirana mlada podelila neobičnu ispovest o tome šta će svekrva nositi na njenom venčanju
Šokirana mlada podelila neobičnu ispovest o tome šta će svekrva nositi na njenom venčanjufoto: Shevelev Vladimir/Shutterstock

Proteklih dana, mnogo pažnje u stranim medijima privukla je ispovest anonimne korisnice mreže Reddit, koja će uskoro da se uda za čoveka svog života.


Iako je ona zadovoljna i ispunjena u ljubavi, ima veliki problem jer majka njenog verenika je ne voli i odlučila je da joj upropasti dan venčanja.


Naime, njena buduća svekrva rešila je da na venčanju i sama nosi – venčanicu.

 

Štaviše, kada joj je mlada rekla da joj se ta ideja ne dopada, ona je reagovala burno i nema nameru da odustane od svog plana. Kako ističe ova devojka, sigurna je da je zlonamerno jer njena svekrva "ne želi da njen sin bude s njom".

 

Dan venčanja je jedan od najsrećnijih u životu, a ovoj devojci svekrva planira da uništi ovaj trenutak
Dan venčanja je jedan od najsrećnijih u životu, a ovoj devojci svekrva planira da uništi ovaj trenutakfoto: SunKids, Shutterstock

S obzirom na to koliko joj se ne dopadam i koliko se trudi da ja shvatim da me ne želi pored njenog sina, mislim da je to zlonamerno. Takođe, htela je da ja kupim venčanicu njene koleginice, iako mi se ta haljina ne sviđa, a uz to se ta koleginica razvela – požalila se ova buduća mlada.


Ona naglašava da je jasno rekla majci svog verenika da ne želi da obe budu u venčanici na dan njenog venčanja, ali ona ne odustaje.


Pričala sam s njom, ali je ona ipak naručila venčanicu, potpuno je ozbiljna u nameri da je obuče – istakla je. – Molim vas, recite mi da ne preterujem.


Ova objava uskoro je dobila mnogo komentara, a većina korisnika Reddit-a je saglasna da je buduća nevesta u pravu što joj smeta plan njene svekrve da nosi venčanu haljinu.

 

Svekrva je odlučila da na venčanju svog sina nosi venčanicu
Svekrva je odlučila da na venčanju svog sina nosi venčanicufoto: Shutterstock

"Ona samo želi da privuče pažnju", "Tvoj verenik treba da priča s njom", "Ne samo što je strašno kad se udaješ za maminog sina, nego on baca sopstvenu buduću ženu pod autobus zarad svoje udobnosti"... neke su od reakcija.

 

 

BONUS VIDEO - Prekrasna bela venčanica ukrašena nakitom

Da li ste ikada videli lepšu mladenačku tortu? Otkrivamo vam kako je napravljena

 

 

 

 

makonda-tracker