divna ljubavna priča

Ko je naš poznati umetnik za koga se udala Miona Marković? Zavoleli se na poslu - verenički prsten je dobila za rođendan

0

Naša poznata glumica Miona Marković stala je na "ludi kamen", a njen suprug je jedan naš poznati umetnik.

 

 

Miona Marković se udala za našeg poznatog reditelja Davida Alića
Miona Marković se udala za našeg poznatog reditelja Davida Alića foto: : INSTAGRAM / KNIFE_AFTERDARK

Naša lepa glumica Miona Marković, kojoj su i otac i deda poznate ličnosti, udala se proteklog vikenda za svog izabranika Davida Alića.

 

Svadbeno veselje se održalo Pirotu, a mlada je sve oduševila bjakovitom venčanicom koju je nosila.

 

Suprug naše lepe glumice David Alič je takođe u glumačkom svetu, samo nije baš na istoj strani te profesije kao Miona, pošto je on reditelj.

 

Miona je već izvesno vreme u vezi sa mladim poznatim rediteljem Davidom Alićem.

 

Iako je David je prevashodno poznat kao reditelj, on se takođe bavi i pisanjem. Rođen je u Pirotu, a Akademiju umetnosti je završio u Novom Sadu. 

Miona i David imaju divnu ljubavnu priču koja je počela pre dve godine. 

 

David je "ukrao" srce lepe Mione dok su radili na jednom zajedničkom pozorišnom projektu u Bijeljini. 

Dok su pripremali predstavu "Ivanovo samoubistvo" u pozorištu Semberija u gore spomenutom gradu, njih dvoje su se zavoleli. 

 

Zaljubljeni par ima nekoliko zajedničkih strasti. Naravno, osim što su oboje u svetu filma i pozorišta, sa ove ili one strane, oni imaju i još neke zajedničke strasti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frendo 🐾 (@frendo.io)

Oni neizmerno vole i svoje kućne ljubimce, žuto-belu mačku koja se zove Nora i psa Maksa, koji su njihovi najbolji "krzneni drugari".

Nakon više meseci veze, David i Miona su odlučili da početkom prošle godine počnu da žive zajedno. Svoj stan su opremili i uredilli da bude potpuno po njihovom, umetničkom ukusu. 

 

Njihov dom je pun različitih umetnine i knjige, a po slikama na društvenim mrežama možemo shvatiti da im je verovatno garnitura ispred koje je televizor omiljeno mesto u stanu.

A ne mnogo dugo nakon što su otpočeli zajednički život, oko godinu dana kasnije, Miona je dobila najlepše moguće iznenađenje za rođendan. 

 

Naime, David i Miona su otišli na jedno romantično putovanje u Italiju. Mioni je tih dana baš bio rođendan, 27. po redu. I sigurni smo da ga je dobro upamtila i da joj je to verovatno omiljeni rođendan do sada. 

 

Naime, nakon što su proslavili njen rođendan, David je imao lepo iznenađenje za Mionu. On ju je zaprosio u tokom tog putovanja u Italiju i Miona je rekla: "DA"!

To je sve pokazala i na Instagramu, kada je podelila njihovu zajedničku fotografiju iz Koma, na kojoj se na njenoj ruci video verenički prsten. 

 

Kraj priče već znate. Venčali su se u Pirotu, 16. juna 2023. godine. 

 

 

makonda-tracker