TAKO AUTENTIČNO

Umesto skupog restorana, salaš odeven u BOHO STIL: Dekoracija na venčanju Anđele Jovanović je san svake MODERNE PRINCEZE

1

Vest o tajnom venčanju naše mlade glumice izazvala je opšte oduševljenje srpske javnosti 

Dekoracija na svadbi Anđele Jovanović
Dekoracija na svadbi Anđele Jovanovićfoto: Instagram / tamaradragicevic

Bez velike pompe i medijske pažnje naša mlada glumica Anđela Jovanović i njen izabranik Mihail Dudaš izgovorili su juče sudbonosno da jedno drugom na jednom skrivenom salašu nadomak Beograda.

 

Njih dvoje su bračne zavete izgovorili u prirodi, okruženi iskrenim prijateljima i užom rodibinom.

 

O smeloj venčanici sa dubokim izrezom smo već govorili, kao i o atmosferi koja je bila i više nego odlična, ali smo izostavili dekoraciju salaša koja je bila nadasve neobična i, za mnoge, san snova. 

 

 

Naime, kao i samo venčanje, i dekoracija je bila diskretna, u boho stilu, a mnoge je iznanadilo i s kojom dozom opuštenosti je sve bilo upriličeno. 

 

Na stolovima su bili jednostavni beli tanjiri, a kao dekoracija poslužile su krašene tegle ispunjene najleopšim poljskim cvećem. Osušena paprat i malene zastavice vijorile su se na više krajeva imanja i oko podijuma koji je u jednom trenutku postao prava scena. 

 

Mladenci su uživali u prelepoj atmosferi
Mladenci su uživali u prelepoj atmosferi foto: Instagram / Anđela Jovanović

 

Naime, Anđela je na njoj pokazala svoje plesačko umeće i sve goste zabavila jednom vrstom trbušnog plesa. Na mestu gde su mladenci izgovorili sudbonosno "da", postavljen je bio šareni tepih, a gostima su pripremljene jednostavne drvene stolice sa prelepim mašnama u zlatnoj boji. 

 

Ipak, većina gostiju stajala je smeštena za nekim od starinskih buradi i kaca, u kojima su nekada čuvana vina, a danas se koriste kao barski stolovi. 

 

Čini se da je ovakva dekoracija pobrala simpatije svih gostiju, koji su uživali u dobroj muzici, zabavi i đuskanju do duboko u noć. 

 

Kako je to izgledalo pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 7 Foto: Instagram / tamaradragicevic

 

 

makonda-tracker