posle godinu dana

Šuškalo se da NEMA NAMERU da ikada više dođe kući: Princeza Šarlin se IPAK VRATILA u Monako — i evo šta je sada očekuje

0

Princeza Šarlin od Monaka vratila se kući!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

44-godišnja supruga Alberta od Monaka i mama blizanaca Žaka i Gabrijele, princeza Šarlin ponovo je u Monaku i nastaviće sa "svojim obavezama u kneževini sa suprugom i decom".

 

Njen povratak usledio je veoma brzo nakon informacije da ona ne želi nikada da se vrati u Monako! Navodno, ona je samo želela miran život sa svojom decom, daleko od palate.

 

Shvatlia je da za nju ne bi bilo dobro da se vrati u Monako – tvrdi izvor blizak princezi za Voici i dodaje da je jedan od uzroka njenih problema s mentalnim zdravljem pritisak s kojim se borila u Monaku, kao i da joj jako nedostaje Južnoafrička Republika. Ipak, i tada se navodilo kako će Šarlin ovo teško sprovesti u delo jer je njen sin Žak Albertov naslednik i od njega se očekuje da preuzme očeve dužnosti jednog dana.

 

Šarlin od Monaka boravila je od novembra u jednoj švajcarskoj klinici, a njen povratak u Monako nakon četiri meseca, uz konsultaciju sa lekarima i fizioterapeutima, rezultat je njenog "ohrabrujućeg oporavka", kako se navodi u zvaničnoj izjavi koju je palata dostavila magazinu Pipl.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

Podsetimo, u novembru je princeza, koja je patila od "emocionalne i fizičke iscrpljenosti", svojevoljno započela sa tretmanima u ustanovi. Izbor je pao na kliniku van Monaka Šarlininom voljom, koju su podržali članovi porodice, istakao je u tom periodu princ Albert.

 

Kako je tada rekao, Šarlin je sama odlučila, to je želela, znala da je to za nju najbolja stvar i tako je i uradila. 

 

Sada kada je napustila kliniku, očekuje se da se postepeno vrati svojim zvaničnim dužnostima, i to nakon nekoliko nedelja. Palata ističe da će se njeno ponovno javno pojavljivanje odigrati "čim joj zdravlje to dozvoli i malo ojača". Navodi se i da se princeza raduje socijalizaciji i povratku u Monako.

 

 

 

Podsetimo, nekadašnja olimpijka i supruga princa Alberta boravila je deset meseci u Južnoafričkoj Republici zbog, kako je tvrdila Palata, infekcije grla, uha i nosa, dok su je suprug i deca povremeno obilazili. Iako se navodilo da njeno stanje nije teško, izvori bliski Šarlin rekli su da je jedva izvukla živu glavu,

 

 

makonda-tracker