i njih dve tako liče!

Daleko od sjaja MONTE KARLA: Nova fotografija princeze Šarlin ipak odaje TUGU, dok princ Albert uživa sa ― ŠERON STOUN

2

Princeza Šarlin već 9 meseci ne boravi u Monaku, a za to vreme ― njen suprug provodi gala večeri u društvu čuvene Šeron Stoun

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Novi film o Džejmsu Bondu, No Time to Die, privukao je veliku pažnju gledalaca širom sveta, a premijera je održana i u Monaku.

 

U Operi Monte Karlo krajem septembra privilegovani i krem džet-seta prisustvovali su premijeri filma o agentu 007, a ovo veče je imalo humanitarni karakter i organizovano od strane Fondacije princeze Grejs, kako bi se podržali talenti iz sveta plesa, filma i pozorišta. Ipak, ništa verovatno nije bilo toliko primećeno kao par koji je stigao na ovo gala veče: princ Albert od Monaka i Šeron Stoun.

 

 

Mada je dobro poznato da je princ Albert oženjen princezom Šarlin, koja već mesecima ne dolazi u Monako, već boravi u Africi, gde se leči, bliskost Šeron Stoun sa sinom Grejs Keli mnogima je zapala za oko.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Šeron i Šarlin neodoljivo liče, a Albert i glumica ljubili su se prijateljski u obraz, dok su uslikani i njihovi dodiri, kao i ćaskanje koje je oboma bilo, naizgled, više nego prijatno.

 

S druge strane, prošlo je oko mesec dana od trenutka kada se princeza Šarlin onesvestila i završila u afričkoj bolnici, i to zbog infekcija. Njeno trenutno stanje je nepoznanica, mada plasirana informacija da je dobro i da će se uskoro vratiti u Monako mnogima ne deluje kao zaista istinita.

 

 

Prva objavljena fotografija Šarlin nakon dužeg vremena pokazuje da je princeza bleda, mršava, bila je obučena u crnu garderobu, a na licu je imala osmeh ― za koji mnogi sumnjaju da je iskren.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker