povratak na pomolu

Njena želja ili je — PRIMORANA? Princeza Šarlin se NAPOKON vraća u Evropu

0

Najnovije vesti o princezi Šarlin imaju pozitivnu konotaciju, a njen suprug veruje da će se kući vratiti brže nego što se mislilo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Izgleda da se princeza Šarlin konačno vraća u Monako, gde je čekaju deca, blizanci Gabrijela i Žak, ali i suprug princ Albert. Nakon što je mesecima boravila u svojoj domovini, Južnoafričkoj Republici, a o njenom odsustvu su se ispredale razne priče i čule razne glasine, Šarlin od Monaka, navodno, jedna čeka da se vrati kući.

 

Princ Albert je otkrio za magazin Pipl da Šarlin ne može da dočeka da bude sa svojom porodicom. U pitanju je prvi intervju koji je dao medijima nakon što se vratio iz Južne Afrike, gde je posetio suprugu sa njihovom decom. 

 

Spremna je da se vrati kući — rekao je Albert za Pipl

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Princ Albert od Monaka nije imao reči hvale ni za medijske natpise u kojima se govorilo da je razlog Šarlininog odsustva, zapravo, niz problema u braku, a ne problemi sa zdravljem.

 

Albert je dodao da datum povratka zavisi od lekara, a da to možda bude već krajem ovog meseca.

 

Ona je spremna. Šali se da će, ako treba, brodom krenuti za Evropu — rekao je vladar Monaka.

 

Ipak, mnogi nisu ubeđeni da je to želja i same Šarlin od Monaka. Kako ona važi za "najnesrećniju evropsku princezu", mnogi misle kako joj je dosta suprugovih neverstava, zbog čega se i vratila u domovinu, a veliki broj njih strahuje da ima veće zdravstvene probleme od infekcije sinusa.

 

Poslednja vest u nizu je da je prevezena hitno u bolnicu nakon što se onesvestila, pa se postavlja pitanje zbog čega se baš sada vraća u Evropu.

 

 

makonda-tracker