tužno

Nakon dva meseca u psihijatrijskoj ustanovi princeza Šarlin videla DECU: Albert je sa blizancima posetio kliniku

0

Najtužnija princeza prolazi kroz veoma težan životni period, ali joj pomisao na naslednike vraća veru u bolje sutra.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka kako prenose strani mediji nakon dva meseca provedenih u psihijatrijskoj ustanovi uspela je da vidi svoju decu, sedmogodišnje blizance Gabriela i Džejsona koji su joj neizmerno nedostajali.

 

Najtužnija princeza kako je mnogi nazivaju provela je određeni period na rehabilitaciji u Švajcarskoj, a tamo su posete bile zabranjene.

 

S obzirom na trenutno poboljšano stanje lepe Šarlin, njen suprug Albert II posetio ju je u klinici sa naslednicima koji su mami pritrčali u zagrljalj sa pitanjem kada će doći kući.

 

 

Gabriela i Džejson su sa mamom proveli četiri sata, a Šarlin je uspela da se igra sa njima, peva, crta i osmehuje se. Nakon zajedničkog ručka sa Albertom su krenuli nazad za Monako, a ovaj rastanak teško im je pao.

 

Princeza Šarlin, Šarlin od Monaka
foto: Profimedia

Podsetimo, Albert je nedavno za medije govorio o vaspitavanju dečice otakako je bez supruge.

 

Ovo je izuzetno važno vreme u životima moje dece: način na koji odrastaju, kako sagledavaju svet. Ukoliko je jedan od roditelja odsutan iz zdravstvenih razloga, drugo mora da bude tu. Čuo sam mnogo svojih prijatelja kako se žale da je trebalo da budu više sa svojom decom. Ne želim da se kajem što ja nisam.

 

Princ Albert od Monaka, Princ Albert, Princ Žak od Monaka, Princeza Gabrijela
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker