šuška se čak i o sanatorijumu

Misterija princeze Šarlin se nastavlja: Princ Albert priznao da je njegova supruga PONOVO napustila Palatu

0

Nedugo nakon što se princeza Šarlin od Monaka vratila kući posle 10 meseci odsustva, njen suprug je priznao da je ona napustila Kneževinu, kao i da se dalje ne oseća dobro, što je razbuktalo spekulacije o njenom stanju i njihovom braku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin, supruga princa Alberta II od Monaka, vratila se nedavno u Kneževsku palatu 10 meseci nakon što je otputovala u rodnu Južnoafričku Republiku. Nekadašnja olimpijka boravila je tako dugo u Africi zbog, kako je tvrdila Palata, infekcije grla, uha i nosa, dok su je suprug i deca Gabrijela i Žak povremeno obilazili, a čim se konačno vratila kući ― ona ju je napustila.


Princ Albert, knez od Monaka, priznao je u intervjuu za list Monaco-Matin da je Šarlin već izašla iz zemlje i da trenutno boravi na tajnoj lokaciji.


Ona je bolje, ali joj treba odmora i mira ― rekao je princ. ― Nije u Kneževini, ali moći ćemo uskoro da posetimo. Ne mogu vam više reći, zbog diskrecije. Ima umora, ne samo fizičkog, koji može da se tretira samo odmorom i praćenjem.

 

Princ Albert dodao je i da su blizanci koje je par dobio pre šest godina "patili zbog odsustva majke" i da im se posvetio više nego inače kako bi im nadoknadio majčinu brigu.

 


Za me je to prilično jednostavno ― moja porodica je moj prioritet ― naglasio je princ. ― Ovo je izuzetno važno vreme u životima moje dece: način na koji odrastaju, kako sagledavaju svet. Ukoliko je jedan od roditelja odsutan iz zdravstvenih razloga, drugo mora da bude tu. Čuo sam mnogo svojih prijatelja kako se žale da je trebalo da budu više sa svojom decom. Ne želim da se kajem što ja nisam.

 

Pored Gabrijele i Žaka, princ Albert se ostvario u ulozi oca još (zvanično) dva puta, ali vanbračno, zbog čega njegova ostala deca nemaju mogućnost nasleđivanja titule.


On se osvrnuo i na tračeve o tome da je njegov brak s princezom Šarlin nestabilan i istakao da ga glasine ne potresaju.

 


Prinčevo priznanje da je njegova supruga napustila Monako zaintrigirale su javnost, a komentari na sajtu Dejli mejla koji prate ovu vest ukazuju na to da malo ko veruje u tvrdnje Palate da je Šarlin obolela od infekcije. "Ona je očigledno imala nervni slom", "Ovde nešto definitivno nije u redu i bilo bi dobro da ih mediji ostave na miru", "Žena je očito doživela i fizički i mentalni sunovrat, treba joj vremena da se oporavi", "Zašto ne kažu istinu? Ako nije dobro, nije dobro, ako se razvode, razvode se, 2021. godina je, nije 1951", a pojedini se pitaju čak i da nije Šarlin smeštena u sanatorijum.


Inače, pre nekoliko dana je princezina snaha Šantel Vitstok, supruga njenog brata Šona, priznala da Šarlin možda neće ostati u Kneževskoj palati. Mediji su pisali da će ona stanovati u skromnom dvosobnom stanu iznad stare fabrike čokolade u kom je boravila i pre odlaska u Afriku i koji se nalazi oko 300 metara od Palate, a Šantel to nije demantovala.

 


Princeza je vrlo uzbuđena što ponovo vidi svoju decu i oni su srećni što je mama ponovo tu — rekla je. — Možda će živeti na relaciji ta dva mesta, u zavisnosti od toga gde joj je prijatnije. Mislim, tek je stigla, pa svi pokušavaju da se snađu.
 

 

makonda-tracker