teški dani

Od najtužnije princeze — najtužnija čestitka: Šarlin od Monaka čestitala Božić vernicima na neuobičajen način

0

Kneževska porodica Monaka svake godine uputi čestitku svojim sugrađanima i vernicima povodom Božića fotogafijama koje odišu glamurom i porodičnom atmosferom, a princeza Šarlin sada je objavila dirljiv crtež

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka objavila je na svom profilu na Instagramu božićnu čestitku, prilično drugačiju od onih kakve je delila ranijih godina. Supruga princa Alberta II od Monaka podelila je, naime, crtež na kom su prikazana njena deca Gabrijela i Žak, suprug i ona kako poziraju pored novogodišnje jelke.


Svima od sveg srca želim lepu i bezbednu sezonu praznika — poručila je Šarlin.

 


Šarlinina proslava praznika, svakako, neće biti tipična i preterano lepa: ako je sudeći po izjavama njenih bližnjih proteklih nedelja, ona neće uskoro napustiti medicinsku ustanovu u kojoj boravi.


Prošle godine, Šarlin je praznike čestitala porodičnim portretima koji su odisali prelepom atmosferom i odličnim raspoloženjem.

 

 

Nakon što se u novembru, posle desetomesečnog boravka u Africi, vratila u Evropu, princeza Šarlin je izgrlila decu i nastavila dalje u intituciju na tajnoj lokaciji.


Ona je bolje, ali joj treba odmora i mira ― rekao je njen suprug princ Albert za medije. ― Nije u Kneževini, ali moći ćemo uskoro da posetimo. Ne mogu vam više reći, zbog diskrecije. Ima umora, ne samo fizičkog, koji može da se tretira samo odmorom i praćenjem.

 


Nakon što je princ sugerisao da je i Šarlinino mentalno zdravlje narušeno posle dugotrajne borbe protiv infekcije uha, grla i nosa, njeni prijatelji, koji su želeli da ostanu anonimni, osudili su ovakav Albertov komentar.


Nije fer to što je sada predstavljaju kao nekoga ko ima mentalne ili emocionalne probleme. Ne znamo zašto Palata umanjuje to što je ona umalo umrla u Južno Africi — rekao je nedavno izvor za PageSix. — Više od šest meseci nije mogla da jede čvrstu hranu zbog svih operacija kroz koje je prošla. Mogla je da uzima samo tečnost na slamčicu, izgubila je skoro pola ukupne telesne težine.

 

 

makonda-tracker