prijatelji otkrivaju

"Palata umanjuje značaj njene bolesti, ZAMALO JE UMRLA!" Novi OBRT u misterioznom slučaju "najtužnije" princeze

0

Prijatelji princeze Šarlin od Monaka tvrde za američke medije da je ona bila u daleko lošijem stanju nego što kneževska porodica tvrdi i da nije fer što sada pričaju da ima psihičke probleme nakon što je princeza provela skoro godinu dana u teškim mukama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako su za Page Six istakli neimenovani prijatelji Šarlin od Monaka (43), supruge princa Alberta (63), ona je jedva izvukla živu glavu posle desetomesečne borbe s misterioznim oboljenjem u Južnoafričkoj Republici.


Nije fer to što je sada predstavljaju kao nekoga ko ima mentalne ili emocionalne probleme. Ne znamo zašto Palata umanjuje to što je ona umalo umrla u Južno Africi — rekao je izvor.


Dok se mesecima spekuliše da su tvrdnje Kneževske palate da princeza Šarlin boluje od infekcije uha, grla i nosa neistinite i da je u pitanju neka maligna bolest, njeni prijatelji ističu da je ona zaista imala otorinolaringološki problem. Zbog njega je, dodaju, imala poteškoće s gutanjem i sa sinusima.

 

Više od šest meseci nije mogla da jede čvrstu hranu zbog svih operacija kroz koje je prošla. Mogla je da uzima samo tečnost na slamčicu, izgubila je skoro pola ukupne telesne težine — kaže izvor portala Page Six.

 


Princ Albert nedavno je sugerisao da njegova supruga i majka blizanaca Gabrijele i Žaka, ima duševne probleme.


Ona je bolje, ali joj treba odmora i mira ― rekao je knez. ― Nije u Kneževini, ali moći ćemo uskoro da posetimo. Ne mogu vam više reći, zbog diskrecije. Ima umora, ne samo fizičkog, koji može da se tretira samo odmorom i praćenjem.


Kako sada tvrde njeni prijatelji, ona je samo umorna.


Iscrpljena je zbog šest meseci operacija i nemogućnosti da jede normalno. Očajnički su joj nedostajala deca i muž dok je bila zaglavljena u Južnoj Africi jer nije mogla da otputuje kući ― kaže izvor.

 


Princeza Šarlin, supruga princa Alberta II od Monaka, vratila se nedavno u Kneževsku palatu 10 meseci nakon što je otputovala u rodnu Južnoafričku Republiku. Nekadašnja olimpijka boravila je tako dugo u Africi zbog, kako je tvrdila Palata, infekcije grla, uha i nosa, dok su je suprug i deca Gabrijela i Žak povremeno obilazili, a čim se konačno vratila kući ― ona ju je napustila. Kako je princ Albert istakao, ona je odmah bila preplavljena i bilo je jasno da ne može odmah da se posveti svojim kneževskim dužnostima i porodici i da joj treba još odmora, zbog čega je smeštena u neku zdravstvenu ustanovu van Monaka.

 


Pre nekoliko dana, na Nacionalni dan Monaka, ova poznata porodica okupila se u Kneževskoj palati, a princ Albert je s princezom Gabrijelom i princem Žakom pozdravio medije i narod s prozora, kada su njegova deca upuzila Šarlin tople reči. Naime, šestogodišnji mališani spremili su natpise s porukama svojoj majci, koje su pokazali kroz prozor dok su foto-reporteri fotografisali porodicu.


"Nedostaješ nam, mamice" i "Volimo te, mamice" poručili su Gabrijela i Žak majci.

 

Princ Albert od Monaka, Princ Albert, Princ Žak od Monaka, Princeza Gabrijela
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

 

makonda-tracker