emotivno

Potrudili su se da joj izmame osmeh: Deca princeze Šarlin uputila majci dirljive poruke preko paparaca (FOTO)

0

Nakon što je princ albert od Monaka priznao da je njegova supruga otišla iz Monaka odmah po povratku iz Afrike, njeni šestogodišnji mališani su jedno javno pojavljivanje iskoristili da joj se obrate

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Članovi kneževske porodice proslavljaju Nacionalni dan Monaka, pa su se tim povodom okupili u Kneževskoj palati. Pored princa Alberta, najviše pažnje privukli su blizanci koje on ima s princezom Šarlinprinc Žak i princeza Gabrijela, koji su izgledali vrlo elegantno, ali je i njihova ljupka odeća ostala u drugom planu. Naime, šestogodišnji mališani spremili su natpise s porukama svojoj majci, koje su pokazali kroz prozor dok su foto-reporteri fotografisali porodicu.


"Nedostaješ nam, mamice" i "Volimo te, mamice" poručili su Gabrijela i Žak majci.

 

Princ Albert od Monaka, Princ Albert, Princ Žak od Monaka, Princeza Gabrijela
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Princeza se oglasila povodom praznika i čestitala ga sunarodnicima na Instagramu kratkim snimkom na kom se viori zastava Monaka.

 

 

Princeza Šarlin vratila se nedavno u Monako 10 meseci nakon što je otputovala u rodnu Južnoafričku Republiku. Nekadašnja olimpijka boravila je tako dugo u Africi zbog, kako je tvrdila Palata, infekcije grla, uha i nosa, dok su je suprug i deca povremeno obilazili. Međutim, odmah nakon povratka kući, bilo je jasno da se ne oseća dobro, pa je otišla u neimenovanu zdravstvenu ustanovu.


Bila je preplavljena i nije mogla da obavlja zvanične dužnosti ili da se posveti porodičnom životu — rekao je Albert za People magazin i dodao da je Šarlin iscrpljena nakon bolesti.

 


On je demantovao spekulacije da princeza zapavo boluje od kancera ili kovida i napomenuo da je Šarlin sama shvatila da mora da se oporavi.


Znala je da je najbolje za nju da ode i odmara se u medicinskoj ustanovi i ne u Monaku. Zbog privatnosti je morala da ode negde van Monaka — istakao je princ.

 


On je istakao da njihova deca znaju da je princeza Šarlin "umorna" i da "nije svoja".


Ona je bolje, ali joj treba odmora i mira ― rekao je princ prethodno za u intervjuu za list Monaco-Matin. ― Nije u Kneževini, ali moći ćemo uskoro da posetimo. Ne mogu vam više reći, zbog diskrecije. Ima umora, ne samo fizičkog, koji može da se tretira samo odmorom i praćenjem.

 

 

makonda-tracker