dobro je razmislila

Šarlin od Monaka LJUTA na supruga, a razlog je očigledan: Najtužnija evropska princeza se NIKAD NE VRAĆA KUĆI?

0


Princeza Šarlin i dalje se oporavlja u neimenovanoj bolnici u Švajcarskoj, a evropski mediji tvrde da je imala burnu svađu sa suprugom

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Nakon deset meseci koje je provela na lečenju infekcije uha, grla i nosa u njenoj rodnoj Južnoafričkoj Republici, princeza Šarlin od Monaka (44) pridružila se suprugu princu Albertu (63) i njihovoj deci Gabrijeli i Žaku (7) u Monaku. Međutim, već u danima koji su usledili smo saznali da je ona odvedena je u neimenovanu instituciju van zemlje radi oporavka, kako je priznao princ Albert.

 

Ona je bolje, ali joj treba odmora i mira – rekao je princ. – Nije u Kneževini, ali moći ćemo uskoro da posetimo. Ne mogu vam više reći, zbog diskrecije. Ima umora, ne samo fizičkog, koji može da se tretira samo odmorom i praćenjem.


U međuvremenu je otkriveno da ona boravi u Švajcarskoj, a više puta se oglasila na Instagramu, samo kako bi čestitala nacionalne i verske praznike, kao i rođendan sinu Žaku i ćerki Gabrijeli.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Dugo ništa nije bilo poznato o stanju princeze Šarlin, a sada je princ Albert otkrio kako se ona oseća.


Princeza Šarlin je mnogo bolje i nadam se da će se uskoro vratiti u Kneževinu – rekao je za francuski list Nice Matin, a potom otputovao u Švajcarsku kod supruge.


Međutim, ovaj susret nije protekao kako je princ očekivao – istina je da se Šarlin oporavlja, ali mediji tvrde da ne planira da se vrati u Monako! Navodno ona želi miran život sa svojom decom daleko od palate.

 

Tokom terapije, monegaška princeza dobila je priliku da razmisli o svom životu i navodno misli da povratak kući nije dobra ideja.


Shvatlia je da za nju ne bi bilo dobro da se vrati u Monako – tvrdi izvor blizak princezi za Voici i dodaje da je jedan od uzorka njenih problema s mentalnim zdravljem pritisak s kojim se borila u Monaku. On ističe da princezi Šarlin nedostaje Južnoafrička Republika i da nikad nije uspela da se uklopi u elitno društvo koje čini njen život otkako se udala za princa Alberta.

 

Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

Dok je ona na lečenju, majčinska figura u životu blizanaca Žaka i Gabrijele je princeza Karolina, Albertova sestra, koja je prilično konzervativna i stroga, što je, tvrde upućeni, smetalo Šarlin. Ona strahuje da joj deca odrastaju u zlatnom kavezu, a njene sumnje su dodatno pojačane jer se njena deca trenutno školuju kod kuće, zbog čega se navodno naljutila na supruga.


Ipak, najverovatnije nije moguće da se Šarlin s decom iseli iz palate jer je njen sin Žak Albertov naslednik i od njega se očekuje da preuzme očeve dužnosti jednog dana.
 

 

makonda-tracker