skandalima nikad kraja

Ovo su najveće PRELJUBE u svetu fudbala: Ispratio devojku kući, pokupio prostitutke i dočekalo ga – IZNENAĐENJE

0

Jedan fudbaler svečano je obećao da neće varati suprugu, pa napravio dete ženi svog prijatelja, a drugi je pustio supruzi kolege iz reprezentacije da ga zavede...

foto: EPA-EFE/Ronald Wittek, EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO , EPA/ANDY RAIN
foto: EPA-EFE/Ronald Wittek, EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO , EPA/ANDY RAIN

Fudbal i fudbalere uvek prate tračevi, naročito oni koji se tiču njihovog ljubavnog života. Sportisti, koji su zbog čestih putovanja i karantina neretko odvojeni od porodice, pomalo nepravedno važe za serijske preljubnike – ima divnih primera ljubavnih priča i skladnih brakova u kojima su na prvom mestu podrška i odanost.


Bilo je, međutim, i onih vrlo neprijatnih situacija, o kojima je svet saznao više nego što su fudbaleri želeli...

 

  • Olivije Žiru

 

Olivije Žiru
foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Igrač Milana i fudbalske reprezentacije Francuske Olivije Žiru (36) od 2011. godine je u braku sa Dženifer Žiru, s kojom ima četvoro dece.


On i njegova supruga važe za skladan par, a mnogi su zaboravili skandal kojim je Žiru razočarao svoje fanove i slomio srce lepoj Amerikanki. Naime, on je uhvaćen u hotelskoj sobi s manekenkom Selijom Kej samo nekoliko sati pre premijerligaškog meča njegovog Arsenala s Kristal palasom, zbog čega se na Tviteru javno izvinio svojoj porodici i navijačima.


Čini se da je Dženifer vrlo brzo sve oprostila, a ovih dana vatreno navija za njega na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

  • Ešli Kol

 

 

Nekadašnji fudbaler Čelsija Ešli Kol i pevačica Šeril Kol bili su britanski zlatni par i mediji su pratili svaki detalj njihove ljubavi. Zbog toga je izbio pravi skandal kada je 2008. godine otkriveno da je Kol prevario lepoticu – ne jednom, ne dvaput, već (najmanje) tri puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)


Dokazano je da se viđao s manekenkama Bruk Hili i Korali Robinson, kao i s frizerkom Ejmi Volton, a Šeril ga je ostavila čim je saznala za njegove afere.
Iako je fudbaler nastavio da igra jednako dobro, mediji su pisali da je on ovim preljubama zauvek izgubio poštovanje javnosti.

 

  • Džon Teri

 

Džon Teri
foto: EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool

Malo je prevara fudbalera koje su privukle toliku pažnju kao ona koju je počinio nekadašnji kapiten Čelsija Džon Teri.


On je nakon svog venčanja priznao da je bio neveran i javno obećao da to više neće činiti.


Loše sam se ponašao i spavao sam s devojkama iza njenih leđa, što nije u redu. Sada zna sve o tome i nastavićemo dalje. Nikad neću ponoviti to – rekao je Teri u jednom intervjuu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Terry (@johnterry.26)


Slavni defanzivac bio je srećan u braku s Toni Teri, s kojom ima dvoje dece, kada je otkriveno da je imao aferu s Vanesom Peronsel, suprugom njegovog kolege iz reprezentacije Vejna Bridža. I ne samo to nego je Vanesa zatrudnela, pa abortirala.


Navodno je afera trajala četiri meseca, izazvala sukob između dvojice fudbalera i naterala Bridža da se povuče iz reprezentacije jer mu je, kako je priznao, "bilo nemoguće da igra s Terijem".


Toni je, međutim, ostala u braku s Terijem, a Vanesa i danas tvrdi da su Džon i ona bili samo mnogo, mnogo (mnogo) bliski prijatelji.

 

  • Vejn Runi

 

Kolin Runi, Vejn Runi
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Najpoznatiji preljubnik u svetu fudbala nesumnjivo je Vejn Runi, nekadašnji napadač Mančester junajteda i engleske reprezentacije. Možda je tokom karijere dobio nadimak Šrek i suočavao se sa ismevanjem zbog njegovog izgleda, ali Runi je i te kako imao sreće s damama, iako je bio u braku sa svojom prvom devojkom iz srednje škole Kolin Runi.


Par, koji je u braku od 2008. i ima četvoro dece, često je bio tema u britanskim medijima jer je fudbaler varao suprugu maltene kad god je bio u prilici, a Kolin je patila i opraštala.

 


Pre nego što priče započnu, moram da kažem da nosim burmu. Iako će mnogi možda reći da ne treba nikome ništa da objašnjavam, ja znam šta želim. Nisam se osećala dobro noseći prsten i ne nosim ga uvek, pogotovo kad idem u teretanu. Znam da mnogi ljudi smatraju da sam glupa jer ostajem u ovom braku, ali ja nisam glupa. Želim da radim na tome da uspe i, ne, Vejn se ne vraća kući jer on nikad nije ni otišao – rekla je ona posle jedne od mnogih afera njenog supruga.

 

  • Vanda Nara

 

Vanda Nara
foto: EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Vatrena Argentinka i supruga i menadžerka fudbalera Maura Ikardija danas s njim ima dve ćerke i u braku su od 2014. godine, a njihova ljubav počela je dok je Vanda Nara još bila u braku s fudbalerom Maksijem Lopezom, s kojim ima trojicu sinova.


Ona je pričala kako prvog muža nije prevarila s njegovim kolegom iz reprezentacije i da je sve počelo nakon njihovog rastanka, ali ju je Mauro demantovao u svojoj ispovesti.

 

Dan pre nego što sam krenuo na prijateljsku turneju u Sjedinjene Države, dobio sam poruku od Vande. Bio sam iznenađen jer sam obično pričao s Maksijem, ne s njom. Pitala me je mogu li da joj kupim ajped u Americi jer još uvek nije mogao da se nabavi u Italiji. To me je podstaklo na razmišljanje. Je li Vanda zaista želela tablet ili je samo tražila izgovor da stupi u kontakt sa mnom? – napisao je Mauro u svojoj autobiografiji.

 

Vanda Nara, Mauro Ikardi
foto: EPA/EMILIO ANDREOLI

Kada sam se vratio u MIlano, jedna od prvih stvari koje sam uradio jeste da se javim Vandi. Pošto sam morao da joj dam ajped, to je bio savršen izgovor. Mnogo smo se dopisivali, a u to vreme smo počeli da razgovaramo o nama mnogo slobodnije. Napisala mi je: "Mauro, idemo do Eolskih ostrva s Gonzalom Begresiom i njegovom ženom. Zašto ne bi krenuo s nama?" – otkriva Ikardi.


Naravno da sam želeo. Dok sam bio sam na drugom spratu broda, ležao sam na kauču i slušao rege, Vanda se niotkuda pojavila i sela pored mene, bez imalo srama. U to vreme, njena veza s Maksijem Lopezom bila je pri kraju.

 


Ikardi i Vanda su, inače, imali mnogo problema nedavno i rastajali se i imali veze s drugima, ali su sada ponovo zajedno.

 

  • Ronaldo

 

Ronaldo, Ronaldo Luis Nazario de Lima
foto: EPA/JEROME FAVRE

Živa legenda brazilskog i svetskog fudbala Ronaldo Luis Nazario de Lima neko je koga ljubitelji ovog sporta obožavaju, ali ih je jednom prilikom razočarao zbog onoga što se u njegovom životu dešava van terena.


Naime, 2008. godine, Ronaldo je ispratio svoju tadašnju devojku kući i na ulici zaustavio prostitutke za koje se ispostavilo da su transrodne osobe i da pokušavaju da iznude novac od njega, da bi potom ova vest dospela do medija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dieci_10_ (@dieci_10_)


Mnogo sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. To je ogromna greška u mom životu. Najgora odluka koju sam ikad doneo – rekaoje jednom prilikom fudbaler.

 

 

makonda-tracker