iza sebe ima zanimljivu karijeru

Zovu je HRVATSKA MEGAN MARKL, na svadbi im je pevao Saša Matić: Supruga hrvatskog golmana je LEPOTICA BEZ PREMCA

1

Momak o kom ovih dana priča ceo svet nedavno se zakleo na večnu ljubav dugogodišnjoj devojci i dobro poznatom licu na društvenim mrežama

foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Golman hrvatske fudbalske reprezentacije Dominik Livaković do sada je jedan od najzapaženijih na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

U tome su mu najviše pomogle odbrane u meču protiv Japana, kada je Livaković odbranio tri penala i pomogao svojoj ekipi da se plasira u četvrtfinale Mundijala.

 

Dominik Livaković dobio je čestitke i divljenje iz celog sveta, a među onima koji im ovih dana pružaju najveću podršku je njegova životna saputnica Helena Livaković, koja ga je bodrila sa tribina.

 


Par je, inače, ove godine izgovorio sudbonosno "da", kada su u junu sklopili brak u Katedrali Sv. Stošije u Zadru. To je kruna njihova njihove ljubavi, koja traje već pet godina, a Livakovići su potom upriličili romantično slavlje u jednom luksuznom hotelu, gde su za raspoloženje zvanica bili zaduženi pevači Petar Grašo i Saša Matić.

 


Helena Livaković je, inače, ranije bila Helena Matić, u njenoj zemlji je znaju kao "hrvatsku Megan Markl" zbog sličnosti s vojvotkinjom od Saseksa, a od detinjstva se bavila umetničkim klizanjem.

 

Čak 20 godina je bila "na ledu", a karijeru je završila 2017. godine jer se, kako kaže, "više nije videla u tome". Diplomirala je industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

 


Kako je jednom prilikom istakla, sa svojim izabranikom se odlično razume i ceni ga zbog njegove skromnosti.


Definitivno me oduševljavaju Dominikova skromnost i poniznost. Veliki je samokritičar, što me nekad zna i iznervirati, ali opet, razumem ga. Mogli bismo reći da smo oboje odgojeni u timskom sportu, zbog čega kod nas nema sebičnosti i super funkcionišemo kao tim – istakla je Helena jednom za Index.hr.

 

 

 

makonda-tracker