"ona je moja najveća podrška"

Zbog FUDBALSKE ZAVODNICE imali su mnogo muka: Marcelo Brozović godinama je u braku s intelektualkom i vatrenom lepoticom

0

Zgodni hrvatski fudbaler na sav glas se hvali svojom životnom saputnicom, a par je pre nekoliko godina bio u centru skandala kada su se pojavile glasine da Brozović vara suprugu sa ženom svog kolege

foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel
foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Hrvatska fudbalska reprezentacija je ponovo napravila senzaciju i na Svetskom prvenstvu u Kataru eliminisala moćni Brazil, plasiravši se tako u polufinale.


Momci koji predstavljaju Hrvatsku na Mundijalu pokazali su se kao sam krem svetskog fudbala, a regionalna i svetska javnost sve više se interesuje i za njihov život van terena. Jedan od njih je Marcelo Brozović, fudbaler koji trenutno nastupa za milanski Inter.

 

Na žalost dama, Marcelo je godinama u srećnom braku sa Silvijom Lihtar, koju je upoznao 2012. godine u rodnoj Velikoj Gorici, kada je ona živela u obližnjem Kobiliću.

 


Par je ubrzo uplovio u vezu, a nakon što se Brozović zbog posla preselio u Italiju, sačekali su da Silvija završi studije, te mu se i ona pridružila na Čizmi. Kako popularni fudbaler ističe, njegova draga osvojila ga je lepotom koliko inteligencijom.


Lepo nam je. Privukla me je izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u – pohvalio se sportista u jednom intervjuu svojom životnom saputnicom.

 

Marcelo Brozović, Silvija Brozović
foto: Instagram

Par je sudbonosno "da" izgovorio na Badnji dan 2016. godine, i to u uskom krugu najbližih. Iako Marcelo Brozović privlači mnogo pažnje, oni su uspeli od očiju javnosti da sakriju obe Silvijine trudnoće. Ćerku Auroru dobili su u proleće 2017. godine, dok je njihov sin Rafael rođen u oktobru 2019.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Par se u jednom trenutku suočio sa skandalom, kada je novinar Fabricio Korona na svojoj stranici objavio da je Marcelo imao aferu s Vandom Narom, poznatom fudbalskom menadžerkom i suprugom njegovog kolege Maura Ikardija. Nara je sve demantovala, a novinara je tužila kao i Brozović, istakavši da je njen suprug morao da promeni sredinu zbog zlonamernog trača.

 

Mauro Ikardi bio je primoran da napusti Inter zbog lažnih navoda da sam ja u vezi s njegovim saigračem Marcelom Brozovićem – izjavila je Vanda Nara na sudu. – Nikad nisam bila u vezi s Brozovićem. Mi smo tradicionalna porodica i ova priča nam je napravila probleme, u porodici i izvan nje. Moju decu su zlostavljali u školi, imala sam probleme sa suprugom jer sam ujedno i njegova menadžerka. Ništa u toj priči nije istinito!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)


Marcelo je više puta pričao o svom skladnom braku, a jednom prilikom je istakao da mu ona beskrajno znači kako dok gradi karijeru, tako i na svim ostalim poljima.


Supruga je moja najveća podrška u svemu – jasan je fudbaler.

 


 

makonda-tracker