sapunica bez kraja

OPTUŽIO JU JE DA JE LOŠA MAJKA: Bivša žena fudbalera odgovorila na njegove JAVNI NASTUP BESA

1

Nakon što je čuveni sportista, kojeg je supruga pre nekoliko godina ostavila zbog njegovog kolege i prijatelja, uputio javnu poruku jer je ona odvela decu u žarište virusa korona, oglasila se i kontroverzna Vanda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sigurno se sećate priče o ljubavnom trouglu Maksi Lopez - Vanda Nara - Mauro Ikardi i o tome kako je, nakon višegodišnjeg braka i troje dece, vatrena Argentinka prevarila supruga s njegovim prijateljem i sada je udata za njega.


Lopez je nedavno saznao da je njegova bivša iz Pariza, gde trenutno nastupa njen suprug i otac njeno dvoje dece Mauro Ikardi, otputovala u Lombardiju, žarište virusa korona. Van sebe od besa, fudbaler joj je putem Instagrama poručio:


Voleo bih da znam zbog čega kršiš karantin tokom globalne pandemije, kada nas mole da izlazimo, ti izlažeš našu decu riziku vodeći ih na putovanje iz zemlje u zemlju. Šta se dešava u tvojoj glavi u trenucima kad je najsvetije na svetu zdravlje tvoje dece? Ogorčen sam što nisi svesna toga — poručio je on prokomentarisavši to što je ona navodno u luksuznoj vili na jezeru Komo, na severu Italije. — Ako ne želiš to da uradiš za sebe, uradi zbog njih jer danas si majka petoro dece, ali izgleda da ti to ne primećuješ.

 

Nekoliko dana kasnije, lepotica koja je u međuvremenu postala fudbalski menadžer (samo svom suprugu) odgovorila mu je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on


Optužio me je što sam dovela decu iz Pariza u Italiju, srce pandemije. Ali Maksi odlično zna gde ja živim: nisam na jezeru Komo, nego u gradu u blizini Koma, gde ima malo slučajeva. U Parizu sam morala da napustim stan koji sam iznajmila jer nam je istekao ugovor. Odlučili smo da se vratimo nakon konsultacije s lekarima. Moja zemlja je Italija, koja je i meni i nama dala sve prelepe stvari koje imamo — poručila je Vanda.


Ona je dodala da se iz Francuske nije vratila avionom, već je njena porodica koristila dva automobila i da su Mauro Ikardi i ona vozili 750 kilometara da bi put protekao bezbedno.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Prošle godine, Maksi Lopez je u jednom intervjuu izjavio da oprašta kolegi što mu je "ukrao ženu".

 

 

makonda-tracker