ne zna se koja je lepša

Dve Balkanke su mu pomutile um: Nejmar je ljubio mnoge vatrene lepotice, a samo s jednom je proveo godine

1

Brazilski fudbaler često menja devojke, ali je s jednom proveo čak pet godina

foto: EPA-EFE/Neil Hall
foto: EPA-EFE/Neil Hall

Najbolji i najpoznatiji igrač brazilske fudbalske reprezentacije Nejmar pravio je mnogo muka našim reprezentativcima u prvom meču Svetskog prvenstva u Kataru, a poznato je da je on zadavao muke i mnogim svetskim lepoticama.


Zgodni Brazilac i fudbaler Pari Sen Žermena važi za pravog srcelomca i ima podužu listu bivših devojaka.

 

  • Bruna Bjankardi

 

Poslednja za koju se pouzdano zna da je ljubila Nejmara bila je brazilska influenserka Bruna Bjankardi, koja je s fudbalerom počela da se viđa 2021. godine, a u avgustu 2022. potvrdila je da više nisu zajedno.

 


Uvek sam se bavila samo svojim poslom, kao što znate, ali pošto o meni uvek kruže tračevi, radije bih da sama jasno kažem da već neko vreme nisam u vezi. Ne verujte svemu što čujete. I dalje su mi mnogo dragi i on i njegova porodica – istakla je Bruna na Instagramu.


Kako su pisali strani mediji, šuškalo se da je Nejmar prevario Brunu s neimenovanom devojkom na žurki i da je ona zato raskinula s njim.


Spakovala se i ostavila ga pre nego što je svanulo – otkrio je izvor blizak paru.

 


Tokom dana svoje sreće, Nejmar i Bruna su bili nerazdvojni, navodno su se veerili, a Brazilac je u jednom od retkih komentara o svom privatno životu priznao da je srećan s lepoticom.


Pre nego što je upoznao Brunu, Nejmar je imao vrlo uzbudljiv ljubavni život, a ovo su samo neke od žena s kojima je zvanično bio u vezi ili se šuškalo da su zajedno...

 

  • Karolina Dantas

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carol Dantas (@candantas)


Prva Nejmarova devojka za koju je javnost saznala bila je Karolina Dantas, koja je posle veze s njim postala zvezda društvenih mreža. Par je bio zajedno 2011. godine, još na početku njegove karijere, dok je još uvek igrao za brazilski Santos, a viđali su se oko godinu dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carol Dantas (@candantas)


Tada su dobili sina Davija Luku, o kom danas zajedno brinu i imaju prijateljski odnos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carol Dantas (@candantas)

 

  • Barbara Evans

 


Odmah posle Karoline, Nejmara je osvojila Plejboj lepotica Barbara Evans, a ova avantura trajala je samo mesec dana. Ipak, donela je lepotici veliku popularnost, pa je kasnije učestvovala u više rijalitija u Brazilu.

 

  • Bruna Markezin

 

 

Najpoznatija Nejmarova devojka bila je brazilska glumica Bruna Markezin, s kojom je bio u vezi od 2013. godine. Zajedno su proveli pet godina i razdvajali se vrlo retko, samo zbog poslovnih obaveza, a paparaci su ih često viđali kako razmenjuju nežnosti. Više puta su raskinuli, a pisalo se da je Bruna odbila Nejmarovu prosidbu.

 

Navodno su i danas, posle raskida, u odličnim odnosima.

 

  • Anita

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

 

Dok je još bio s Markezinovom, Nejmar je povezivan s brazilskom pop pevačicom Anitom 2014. godine, a zajedno su viđani u mnogim restoranima i noćnim klubovima u Riju de Žaneiru.

 

  • Talija Ajala

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thaila Ayala (@thailaayala)

 

Negde u približno vreme, fudbaler je više puta na Ibici na žurkama uhvaćen s manekenkom Talijom Ajalom, a čak su povremeno na Instagramu delili zajedničke fotografije.

 

  • Sara Soraja Vučelić

 

Nejmar, Soraja Vučelić
foto: Twitter

Kako su pisali evropski mediji, Nejmar se kratko viđao i sa balkanskom lepoticom Sorajom Vučelić. Navodno su se oni provodili na Ibici, a tadašnji fudbaler Barselone je, prema ovim tvrdnjama, slao svoj privatni avion po Soraju kako bi bili zajedno.

 

  • Dženi Andrade

 

 

O navodnoj vezi Nejmara i UFC borkinje Dženi Andrade prvi put je počelo da se šuška 2015. godine, kada su zajedno dočekali Novu godinu. I sama Dženi hvalila se na Instagramu njihovim fotografijama i nazivala ih Barbikom i Kenom, a viđena je i na nekoliko Nejmarovih utakmica. Veza je, međutim, trajala samo nekoliko meseci.

 

  • Elizabet Martinez

 

Poznata španska advokatica i vatrena navijačica Barselone više puta je viđena u provodu s Nejmarom, a oni su navodno imali strastvenu vezu.

 

  • Natalija Barulić

 

 

Pre veze s Brunom Bjankardi, Nejmar je ljubio manekenku hrvatskog porekla Nataliju Barulić.


Par se upoznao 2018. godine, kada je njen tadašnji dečko Maluma, poznati kolumbijski pevač, nastupao na Nejmarovom rođendanu. Ubrzo potom, Maluma i Natalija su raskinuli, šuškalo se da je Nejmar razlog, a lepotica je sve demantovala.

 


Nije, međutim, mogla dugo da krije da između fudbalera i nje nečega ima, a 2020. konačno je potvrdila da je Nejmar njen novi dečko, kada mu je čestitala 28. rođendan. Svega nekoliko meseci kasnije, oni su se rastali, a jednom prilikom je odgovorila da joj više ne nedostaje.

 

 

makonda-tracker