ljubavne muke

Kralj mu je preneo koliko ga ona voli: Španska princeza izgubila razum za POZNATIM FUDBALEROM

0

Ćerka kralja Felipea VI i kraljice Leticije, buduća kraljica Španije, ovih dana je, kao i mnoge njene vršnjakinje, samo još jedna zaljubljena tinejdžerka!

foto: EPA-EFE/Ballesteros
foto: EPA-EFE/Ballesteros

Teško da postoji osoba na svetu koja makar jednim okom i usput ne prati dešavanja na Svetskom prvenstvu u Kataru, a još je više onih koji bez daha prate uzbudljive mundijalske mečeve.


Među njima je, pišu španski mediji, i tamošnja kraljevska porodica, a navodno s posebnim interesovanjem vesti o Kataru čita princeza Leonor od Španije, starija ćerka i prestolonaslednica kralja Felipea VI.

 

Prema pisanju medija, princeza Leonor je do ušiju zaljubljena u veznog igrača fudbalske reprezentacije Španije Pabla Martina Paeza Gavira, koji je fudbalskoj publici poznatiji kao Gavi.

 

Gavi, Pablo Martin Paez Gaviro
foto: EPA-EFE/Neil Hall

On je, inače, poznat kao miljenih žena zbog vrlo atraktivnog izgleda, pa tako ni buduća kraljica Španije nije ostala imuna na sportistu. Navodno je ćerka kralja Felipea i kraljice Leticije izlepile Gavijeve fotografije po svom školskom ormariću, a španski kralj je Gaviju rekao da ga njegova ćerka "voli" nakon jednog meča u Dohi.

 

Princeza Leonor sa mlađom sestrom princezom Sofijom
Princeza Leonor sa mlađom sestrom princezom Sofijomfoto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Leonor, trenutno princeza od Asturije, ima 17 godina, dok je Gavi, fudbaler Barselone, godinu dana stariji od nje, a nedavno je proglašen najboljim mladim fudbalerom na svetu.

 

Uprkos tome što je Španija ispala već u prvoj eliminacionoj rundi, Gavi je uspeo da ostavi sjajan utisak, a mediji pišu da je princezi Leonor poslao svoj dres sa autogramom.

 

Gavi, Pablo Martin Paez Gaviro
foto: EPA-EFE/Abir Sultan

Mediji pišu da bi Gavi, iako je veoma mlad, morao da se odrekne svoje sportske karijere ukoliko pokloni svoje srce budućoj kraljici. Da li će nešto biti od ove ljubavi – ostaje da vidimo.
 

 

makonda-tracker