uvek jedno uz drugo

On je imao 19, a ona 25 godina: Današnja supruga Luke Modrića mu je na simpatičan način pomagala na početku karijere

0

Dok je još pravio prve profesionalne fudbalske korake, dama koja je danas njegova supruga na interesantan način je pomagala Modriću da napreduje

foto: EPA-EFE/Abir Sultan
foto: EPA-EFE/Abir Sultan

Ime Luke Modrića, lidera i kapitena hrvatske fudbalske reprezentacije, dobro je poznato i onima koj ne prate ovaj sport, kao i da je reč o retkom talentu koji se viđa u svetskim okvirima, a kamoli na Balkanu.


Momak iz Zadra koji danas ima 37 godina, a pred njim je još mnogo uspeha iako su neki njegovi vršnjaci uveliko okačili kopačke o klin, velika je zvezda Real Madrida, a ovih dana predstavlja Hrvatsku na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

Tokom duge i uspešne karijere, Luka je uz sebe imao važnu i vatrenu podršku – lepu ekonomistkinju Vanju Bosnić, koja mu je u međuvremenu postala supruga.

 

Luka Modrić, Vanja Modrić, Žena Luke Modrića
foto: EPA-EFE/Raul Caro Cadenas

Kad su se upoznali, Modrić je imao 19 godina, a Vanja 25. U prvim godinama njegove karijere, dok je nastupao za zagrebački Dinamo, par je bio zaljubljen do ušiju i nerazdvojan. Zdravko Mamić svojevremeno je, pričajući o Modrićevoj izuzetnoj radnoj disciplini, otkrio da Vanja snima svaki meč svog dragog kako bi fudbaler kod kuće mogao da analizira svoje eventuelne greške uz njen domaći biftek.


Vanja je tada radila u Mamićevoj agenciji, a hrvatski mediji pisali su da je sve počelo njenim tročasovnim telefonskim razgovorom s Lukom, kao i da je veza od početka bila toliko ozbiljna da su posle šest meseci započeli zajednički život.

 


Posle četiri godine, 12. maja 2010. godine venčali su se u Zagrebu, a mladu je do oltara ispratio upravo Zdravko Mamić, koji je na neki način bio njihov Kupidon. Sudbonosno "da" izgovorili su u Crkvi Majke Božje Lurdske, a svadba je upriličena u jednom luskuznom hotelu.


Ubrzo potom, Luka i Vanja dobili su sina Ivana, potom tri godine kasnije ćerku Emu, dok je malena Sofija rođena 2017. godine.

 

1 / 6 Foto: EPA/KAI FORSTELING


Lepa ekonomistkinja bila je uz svog supruga tokom najvažnijih trenutaka u njegovom životu i velikih transfera, najpre u engleski Totenhem, a zatim i u španski Real Madrid.


Ona važi za ženu fudbalera koja se ne eksponira preterano, ali je uvek savršeno doterana i otmena, a njen najlepši ukras je širok osmeh u svakoj prilici.

 

 

 

makonda-tracker