OPRAVDALA JE SVAKI NJEGOV POSTUPAK

Zvali su ga Šrek, a opet je ZAVEO mnoge lepotice: Žena slavnog fudbalera koja je NAJVIŠE VARANA i ipak SVE OPROSTILA

0

Ona je rekla da je bila jako uznemirena kada ju je prvi put prevario, ali je bila ubeđena da nikada neće naći takvu devojku i sve oprostila.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Kolin Runi je žena slavnog fudbalera Vejna Runija i nosi nimalo laskavu titulu najvaranije žene fudbalera.

 

Slobodno se može reći da ju je fudbaler varao na najgore moguće načine i ponižavao, međutim ona nikada nije htela da se razvede.

 

Oni su u vezi 20 godina, a u braku 14 i imaju četvoro dece, a Kolin je u jednom dokumentarcu progovorila o svom suprugu i prevarama koje joj je priredio. Zanimljivo je da je ovaj fudbaler svojevremeno dobio nadimak Šrek, međutim to nije bila prepreka da zavede mnogobrojne žene.

 

Prvi put je uhvaćen u prevari 2004. godine i to sa prostitutkama, a Kolin je prešla preko svega toga i udala se za njega nekoliko godina kasnije. 

 

-  Znala sam grupe s kojima je Vejn provodio vreme. Zajedno s alkoholom, to... nije bilo dobro. Oprostila sam mu, ali to nije bilo prihvatljivo - kaže Kolin kroz suze u najavi filma.

 

Kolin Runi
foto: Profimedia

Opravdanje za takvo ponašanje, Kolin je uvek nalazila u alkoholu i govorila je da naprosto Vejn ne treba da pije jer tada donosi pogrešne odluke. Skandali su se nizali, a ona je iznova opraštala i samo se branila da na njenga utiču loše društvo i opijanje.

 

I sam Vejn Runi je to nazivao time da se nalazio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, ali da to nikako ne umanjuje njegovu ljubav prema Kolin.

 

1 / 14 Foto: Instagram Printscreen

 

- Pre nego što krenu priče, želim da razjasnim da ja nosim svoju burmu. Premda mnogi kažu da nisam dužna da ikome išta objašnjavam, ja znam zašto to želim. Nisam se osećala dobro noseći burmu i ne nosim je uvek, naročito ne kada, recimo, idem u teretanu. I znam da većina smatra da sam glupa jer ostajem u ovom braku, ali ja nisam glupa već želim da radim na tome da ovo uspe. Ne, Vejn se ne vraća kući jer iz nje nikad nije ni otišao - rekla je ona nakon Vejnove afere dok je bila trudna.

 

Kolin Runi je nastavila da tvrdi da ljubav između njih postoji, ali da je delom ostala u braku i zbog dece, te da nema nameru da ruši porodicu, a istakla je i da se nada da je fudbaler više neće dovoditi u neprijatne situacije.

 

 

makonda-tracker