Ešli Kol želi na terapiju da bi očuvao brak

0
Dok je lepa pevačica Šeril Kol bila u Los Anđelesu, suprug joj je ponudio pomirenje i obećao da će ići na terapiju, ali je ona ipak istrajna u svojoj odluci da ga ostavi.

Nakon što se Šeril Kol vratila iz Los Anđelesa, odakle je porukom zatražila razvod od supruga, igrača Čelsija Ešlija Kola, provela je noć sama u njihom domu, dok je on bio na terapiji zbog povređenog članka.

- Ešli je predložio da potraže pomoć savetovališta za brak i obećao joj je će ići na terapiju. Prvi put je priznao da zaista ima problem. Zvao je Šeril i slao govorne i tekstualne poruke, ali ga je ona ignorisala i noć je provela sa američkim plesačem Derekom Hafom. Smatrala je da su njegova izvinjenja patetična i nije verovala u njih – rekao je izvor blizak paru za Daily Mirror.

Šeril je otkrila da je isplanirala razvod još pre dve nedelje, kada je saznala da je Ešli slao svoje obnažene slike nekoj manekenki, ali je ipak sačekala da ode u Los Anđeles i da razmisli o svemu. Poklekla je u jednom trenutku i bilo joj je žao supruga, ali je ipak odlučila da istraje u svojoj odluci, piše britanski The Sun i dodaje da Šeril ne želi da je mediji uznemiravaju u ovako teškom periodu.

Slavni par je zaradio pozamašnu sumu novca, pa ako do razvoda zaista dođe, ostaje pitanje kome će pripasti njihov dom od šest miliona dolara i dve čivave.

Jovana Vukić

makonda-tracker