bračna idila

Ceo svet uzdiše za golmanom Maroka, a SAMO ONA ima njegovo srce: Supruga zgodnog fudbalera je poznata lepotica

0

Dok uživa u najlepšim trenucima svoje karijere, Jasin Bunu ima podršku najvažnije žene u svom životu

foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Nakon što je reprezentacija Maroka u osmini finala eliminisala nekadašnjeg prvaka sveta Španiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, jedan od heroja nesumnjivo je bio golman marokanskog tima Jasin Bunu (31).


Golman španske Sevilje, poznat je još i kao Bono, a pored njegovih sjajnih odbrana, navijačima i, posebno, navijačicama, privukao je pažnju kao jedan od najatraktivnijih učesnika ovogodišnjeg Mundijala.

 

Nakon meča sa Španijom, njegove fotografije su preplavile društvene mreže, a svi su saglasni da bi Bono mogao da se bavi i modelingom kada okači rukavice i kopačke o klin.

 

Jasin Bunu
foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Međutim, na žalost dama, Jasin Bunu je godinama u srećnom braku. Njegovo srce ukrala je još 2016. godine lepa Iman, a nije poznato kada su se tačno jedno drugom zakleli na večnu ljubav, budući da su brak sklopili na intimnoj ceremoniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by إيمان (@imane_khb)


Bunuova supruga je, inače, poznata influenserka u Maroku i dobro poznato lice.


Par ima jedno dete – sina Isaka, s kojim često putuju, a mališan neretko pravi mami društvo dok navija za Sevilju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by إيمان (@imane_khb)


Oboje su veliki zaljubljenici u prirodu i životinje, poznato je da imaju psa i mačku, a njihov aljaski malamut je s njima gde god da je to dopušteno.

 

1 / 5 Foto: bounouyassine_bono, Instagram


Jasin i Iman neretko dele na Instagramu fotografije kojima otkrivaju svoju idilu, a golman nikad ne propušta priliku da svojoj dragoj javno čestita rođendan ili joj izjavi ljubav bez nekog posebnog povoda.

 

 

 

 

makonda-tracker