igra sudbine

Posle 23 godine braka saznali da su rođaci – i OSTALI ZAJEDNO! Neobična priča čuvenog glumačkog para njima nije problem

0

Miljenik žena i šarmantna glumica nedavno su proslavili 34. godišnjicu braka, a njihovoj sreći nije smetalo ni saznanje da imaju zajedničke pretke

foto: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Malo je u svetu najuspešnijih ljubavi koje su prave i dugovečne, a brakom koji traje decenijama mogu da se pohvale samo retki. Među njima je glumac Kevin Bejkon, miljenik ženskog dela publike, koji je još tokom osamdesetih pronašao onu pravu.


On je tada zavoleo glumicu Kiru Sedžvik, s kojom je stupio u brak 1988 godine, a ovog septembra par je proslavio 34. godišnjicu. Kako je glumac istakao jednom prilikom, Kira i njihova porodica glavni su mu izvor snage u teškim trenucima.

 

Vreme kada sam bio na samom dnu je vreme kada sam upoznao svoju suprugu, kada su rođeni naši klinci, dešavale su se dobre stvari. I mogao sam da se izdržavam, to mi je davalo snagu – istakao je Bejkon u jednom intervjuu.

 

Kevin Bejkon, Kira Sedžvik
foto: EPA/GUS RUELAS

 

Godinu dana nakon venčanja, Kira i Kevin dobili su sina Travisa, a 1992. na svet je stigla i ćerka Sosi Rut, koja se i sama danas bavi glumom.


Iako mu nije bilo lako na samom početku ljubavi, Kirina podrška dala je glumcu sasvim novu energiju i perspektivu, a uskoro mu je krenulo i na poslu.


Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao – priznao je Kevin.

 

Kevin Bejkon, Kira Sedžvik
foto: EPA/PAUL BUCK

Međutim, koliko god da su osećali da su sudbinski povezani, teško da su mogli da očekuju ono što su saznali 2011. godine – da su i u srodstvu.


Par je, naime, tada učestvovao u emisiji "U potrazi za korenima", kada su analize pokazale da su Kevin i Kira rođaci, u devetom kolenu. Kira je tada tvrdila da to za nju ipak nije tako veliko iznenađenje koliko bi neko pomislio.

 

Vidiš. Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! – ponavljala je ona. – Znala sam da ću biti u srodstvu s Kevinom Bejkonom, mislim, većina belaca je povezana nekako. Nisam iznenađena, iskreno.Prepostavljala sam da je to bio razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pravim da sam iznenađena.

 

Kevin Bejkon, Kira Sedžvik
foto: EPA-EFE/MIKE NELSON

Ovo saznanje nije uticalo na njihov brak i par je ostao zajedno jer, kako je Sedžvikova rekla, "sve je dobro dok nisu najbliži rođaci".


U istoj emisiji, Kevin Bejkon je saznao i da je potomak kralja Edvarda I, da mu je Bred Pit dalji rođak, kao i Barak Obama.


Oni su nastavili da žive svoju bračnu idilu, a Kira često ističe da ne treba pitati poznate ličnosti za tajnu njihove ljubavi. Ona ima samo dva saveta.


Imajte čiste svađe i nemojte imati odnose s drugima – rekla je jednom prilikom. – Monogamija je jasna stvar, kao "Spusti dasku za ve-ce šolju".

 

 

 

makonda-tracker