šokirali ceo svet

Slavna glumica dobila dete s bratom: Bizarna holivudska priča koja je uništila jednu porodicu

1

Svet je ostao u šoku kada je objavljeno da je jedna od najlepših glumica u više nego neobičnoj vezi - sa svojim bratom!

foto: Lo Porto/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Lo Porto/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Greta Skaki, koja je svojevremeno važila za jednu od najlepših glumica, zaprepastila je kompletnu javnost kada je tokom devedesetih godina započela ljubavnu vezu sa svojim veoma bliskim rođakom.

 

 

Taj potez je u potpunosti naišao na negodovanje dela njene porodice, na prvom mestu njenog oca. On nije mogao da se pomiri sa tim da je njegova rođena ćerka u ljubavnoj vezu sa sinom njegove sestre, tačnije njenim bratom od tetke.

 

To je naišlo na veliko negodovanje njenih najbližih, na prvom mestu tate. Međutim, iako je bilo dosta, najblaže rečeno, burnih reakcija, Greta se ipak skrasila sa svojim bratom Karlom Mantegacom. Veza je postajala sve ozbiljnija, tako da su oni 1997. godine čak dobili i deta, sina Matea.

 

- Moj otac je bio stvarno mnogo povređen i nekako psihički uništen. Takođe, bio je veoma, veoma ljut. Karlo bio njegov omiljeni rođak. Bili su bliski prijatelji, a dugo posle ovoga nisu pričali. Katolički orijentisane novine toliko su negodovale kada se naša veza obelodanila. Bila sam uplašena, mislila sam da ću možda morati da pobacim našu bebu. Imala sam osećaj da je smak sveta. Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni – podsetila se jednom prilikom Greta tih teških momenata. .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Acorn TV (@acorn_tv)

 

Iako su njihovi najbliži bili upućeni u dešavanja oko ovog para, Greta je bila neko ko je uvek pažljivo čuvao svoju privatnost, pa se trudila da u javnost dopre što manje informacija o njenoj porodici. Ipak, i sama je priznala da je bila užasnuta emocijama koje je osetila prema Karlu, koji je tri godine stariji od nje.

 

- To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji pre nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima – na prvom mestu porodici - rekla je svojevremeno Greta.

 

Priču još neobičnijim čini to što je Karlo, njen brat od tetke, kum njenog prvog deteta.

 

- On apsolutno zna kada je nešto prioritet i mnogo radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon što se moja prva ćerka Lejla rodila i njen je kum. On je bio moj najbolji prijatelj i on je postao moj ljubavnik - navela je Skaki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @womenofthe_90s

Nedavno je u pojedinim medijima sugerisano da su njih dvoje još uvek zajedno, pa čak i da su u braku. Međutim, „Daily Mail“ je otkrio da su se glumica i njena izabranik razišli pre više od 10 godina, ali su ostali u dobrim odnosima.

 

- Rastali su se kao prijatelji, nema zle krvi između njih. Imaju sina i žele dobro jedno i drugom, kao i svom potomku – ispričao je tajni izvor lista „Daily mail“.

 

 

 

makonda-tracker