drži ga daleko od pogleda javnosti

"Bilo je jutro kad je rekao kako bi baš bilo zgodno da se venčamo": Misteriozni suprug Bebi Dol rođen je u Holivudu

0

Bebi Dol je oduvek poznata po svojoj ekstravaganciji i autentičnosti koju nosi sa sobom decenijama, a svoj život poslednjih godina krije od očiju javnosti.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Dragana Šarić, poznata kao Bebi Dol, u ličnoj karti više nema to prezime. Sada se preziva Todorović, a prezime svog misterioznog supruga je preuzela zbog, kako sama kaže, njegove dobrote.

 

Aleksa Todorović i Bebi Dol venčali su se 2014. godine, a kako je Bebi otkrila za Gloriu, Aleksa je rođen u Holivudu i profesor je književnosti i ruskog jezika. Devedestih godina je došao u Beograd, radio je i kao dopisnik za nekoliko redakcija, izveštavao je o hapšenju haških zatvorenika, a pevačicu je upoznao preko zajedničke prijateljice.

- Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme ‘Hajde da’. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i dečka kao san, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu Mustafa. To je za mene bio znak ‘znam ko si ti’. Narednih nedelju dana nisam ga viđala - opisala je Bebi njihov prvi susret.

Ipak, ništa od toga se ne bi desilo da nakon nekog vremena pevačica nije morala da odnese svoj pokvareni kompjuter na popravku, a baš je dobila preporuku da je Aleksa stručnjak za računare. Kako je sama jednom otkrila, do jutra su samo pričali, a kompjuter nisu ni pipnuli.

- Oboje smo odrasli uz mlade roditelje, što ume da bude zabavno i dobro za kasniju samostalnost, ali ta deca obično ne nauče da budu praktična u životu. Počeli smo da živimo zajedno, a onda je on septembra 2014. predložio da se venčamo. U Beogradu je tada bio njegov najbolji prijatelj iz Amerike Dejvid Galodet sa suprugom Morganom Rej, autorkom bestselera ‘Financial Alchemy’. Bilo je jutro kada je rekao kako bi baš bilo zgodno da se venčamo jer su njegovi prijatelji tu, pa mi je onda otkrio da je već bio u opštini i da se kod moje prijateljice koja iznajmljuje prostor za žurke raspitivao da tu proslavimo venčanje. Zapravo, sve je već organizovao. Pitala sam ga da li mislimo na istu stvar, da vežemo naše živote i idemo dalje zajedno kroz dobro i loše. Potvrdio je da je tako i ja sam mu se zahvalila i pristala. Venčali smo se istog dana. Ja sam nosila belu ručno vezenu tunika-haljinu od žoržet svile iz Indije, a Aleks krajnje neformalnu garderobu - ispričala je Bebi kako su tekli momenti neposredno pre i za vreme venčanja.

 

Inače, Aleksa ima dva sina iz prvog braka, a on i Bebi smatraju da imaju dosta toga zajedničkog i upravo to ih i održava na okupu.

 

Podsetimo, intrigantna je ljubavna priča Bebi Dol i Masima Savića, oni su se upoznali u avionu, bili su jedan od omiljenih parova, a razišli su se iz bizarnog razloga - nisu mogli da se dogovore da li će živeti u Istri, Zagrebu ili Beogradu.

 

 

makonda-tracker