pRVO SU BILI PRIJATELJI...

"Ocu je to bilo posebno teško jer mu je on bio OMILJENI ROĐAK": Slavna glumica o svom incestuoznom braku iz kog ima sina

0

Incestuozna veza čuvene glumice i njenog brata od tetke šokirala je javnost.

foto: Lo Porto/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Lo Porto/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Italijansko-australijska Greta Skaki skrenula je pažnju na sebe time što je otpočela vezu sa svojim bratom od tetke i tako podigla veliku prašinu, ali i napravila razdor u porodici.

 

Gretin otac, Luka, čuveni italijanski slikar, bio je jako razočaran, ali iako se cela porodica protivila incestuoznoj vezi, Greta i Karlo Montegaci su 1997. godine rešili i da se venčaju. Ovaj par je čak dobio i sina Matea.

- To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji pre nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima - na prvom mestu porodici. Neki od rođaka sa italijanske strane bili su veoma ogorčeni. Mom ocu je to bilo posebno teško, jer je Karlo bio njegov omiljeni rođak. Bili su bliski prijatelji, a dugo posle ovoga nisu pričali. Katolički orijentisane novine toliko su negodovale kada se naša veza obelodanila. Bila sam uplašena, mislila sam da ću možda morati da pobacim našu bebu. Imala sam osećaj da je smak sveta. Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni. On apsolutno zna kada je nešto prioritet i mnogo radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon što se Lejla rodila i njen je kum. On je bio moj najbolji prijatelj i on je postao moj ljubavnik - rekla je ona u jedinom intervjuu koji govori o njihovom odnosu.

Njihova veza je godiinama bila velika tajna i ni jedno ni drugo nikada nisu govorili u javnosti o tome, toliko su dobro čuvali svoju privatnost da niko nije znao to da su razvedeni već 12 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sugar Kane (@sugar_kane66)

- Jednostavno su se rastali kao što mnogi drugi parovi rade, ali među njima nema animoziteta. Imaju zajedničko dete i žele jedno drugom dobro. Jednostavno nisu bili suđeni jedno drugom. Greti je privatnost veoma važna i nikada joj nije bilo prijatno da razgovara o ličnim stvarima - preneo je izvor blizak glumici.

 

Greta Skaki je bila i u vezi sa glumcem Vinsentom D' Onofrijem s kojim ima ćerku Lejlu Džordž, a ona se takođe bavi glumom, mada je poznatija kao bivša supruga Šona Pena. Poznata Italijanka je tvrdila kako je Vinsent ljubav njenog života, ali su se rastali samo šest meseci nakon rođenja ćerke. Kako se tad pisalo, ona je razvod jako teško podnela i trebalo joj je četiri godine kako bi se ponovo vratila poslu.

 

makonda-tracker