u problemu sa bivšim ženama

Mnogi kažu – U PRAVU JE! Posle Anđeline, sada i Dženifer Aniston tuži Breda Pita, i to za 100 miliona dolara

0

Holivudskom superstaru očigledno teško ide da ostane u dobrim odnosima sa svojim bivšim ljubavima.  

foto: HECTOR MATA Profimedia
foto: HECTOR MATA Profimedia

Poznata glumica Dženifer Aniston odlučila je da tuži bivšeg partnera i holivudskog superstara Breda Pita, i to za sumu od koje se vrti u glavi.

Razlog ove tužbe leži u produkcijskoj kompaniji koju je par pokrenuo ranih 2000-ih godina pod nazivom - Plan B. Kako su je zajedno stvorili, a kako sada Bred Pit planira da je proda – Dženifer smatra da ima pravo na svoj deo. Konkretno, ona mu osporava deo prava jer misli da i ona ima pravo na određeni procenat od prodaje.

 

Zato je, kako prenose američki mediji, rešila da ga tuži za čak 100 miliona dolara.

 

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: EPA/JENS KALAENE

Inače, Bred Pit je već u pravnom sukobu sa drugom bivšom dragom - Anđelinom Džoli, tako da mu sukob sa još jednom bivšom ženom sigurno neće lako pasti. Producentska kompanija o kojoj se bivši supružnici spore je zapravo prešla u Pitove ruke kada je par prekinuo vezu, ali Aniston veruje da ona nikada nije dobila zasluge za pomoć u osnivanju kompanije.

 

Međutim, ovde se ne radi samo o novcu. Kako pišu mediji iz SAD, što se Džen tiče – njoj je jednako važan i princip.

 

Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: Laura Farr / ADMedia / Profimedia

- Ona je takođe bila osnivač Plana B. I iako je firma na kraju tehnički pripala Bredu, ona smatra da nije dobila zasluge za izgradnju tog projekta iz samog temelja. A kako su zajedno radili na njemu, nije ništa čudno što smatra da je zaslužila deo svega - ispričao je jedan izvor blizak glumici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Troy (@troymovie)

Među najvećim uspesima kompanije su filmovi kao što su "Dvostruka igra" i "12 godina rob" i "Mesečina", koji su osvojili prestižnu filmsku nagradu Oskar. A ne bi trebalo zaboraviti ni čuvene blokbastere "Troja", kao i film "Čarli i fabrika čokolade".

 

Isti izvor je napomenuo da „Džen očekuje barem priznanje za svoje zasluge u slučaju da Bredova prodaja prođe, plus mogućnost da radi sa onim ko je preuzme”.

 

- Ako Bred želi da postupi kako treba prema Džen, onda će posegnuti u džep i dati joj ček na 100 miliona dolara. To bi, realno, bila samo kap u moru ako prodaja prođe – kaže ovaj izvor.

 

 

 

makonda-tracker