"to je bila agonija"

Usred intervjua je rekao – ipak neće ostati s njom: Kako je omiljeni holivudski dobrica ZDROBIO SRCE lepoj glumici

0


Lepa glumica se ovog raskida seća kao "čudnog, nadrealnog sna" i opisuje ga kao agoniju kroz koju niko ne sme da prođe

foto: Miramax, Youtube Printscreen
foto: Miramax, Youtube Printscreen

Britanska glumica Mini Drajver retko se u medijima pojavljuje zbog svog privatnog života, a jednom kada je njena ljubavna veza privukla pažnju, Mini je cenu slave platila i "vrlo javnim raskidom", kako se tada pisalo.


Ona je trenutno u višegodinjoj vezi s režiserom Adisonom O'Dejem, svojevremeno se viđala s kolegom Džošom Brolinom, a volela je i televizijskog producenta i scenaristu Timotija Dž. Lija. Međutim, ni zbog koga Mini nije bila toliko očajna i nije se osećala toliko osramoćeno kao zbog Meta Dejmona.

 

Američki glumac i Mini upoznali su se na snimanju filma "Dobri Vil Hanting" 1997. godine, a hemija između njih bila je očigledna. Met Dejmon i Mini Drajver odmah su se povezali, a njihov čuveni poljubac u ovom ostvarenju proglašen je najlepšim te godine na velikom platnu.

 

Mini Drajver, Met Dejmon
foto: Miramax, Youtube Printscreen

Par je nastavio da se viđa nakon snimanja i sve je delovalo idilično, da bi Met šokirao svet – i samu Mini – rekavši da više nisu zajedno, iako su se i dalje viđali.


Tokom gostovanja u emisiji Opre Vinfri 1998, Met je rekao:


Pa, ja sam slobodan. Bio sam s Mini neko vreme, ali više nemamo romantičnu vezu. Mi smo samo dobri prijatelji i mnogo je volim... Mnogo mi je stalo do nje. Značimo jedno dugom mnogo. Nije nam bilo suđeno, znate? Ako nije suđeno, nije suđeno.

 

Met Dejmon
foto: EPA PHOTO/ANSA/CLAUDIO ONORATI

Nekoliko meseci kasnije, Mini je kratko prokomentarisala da je to bilo "fantastično neprikladno" i podsetila je sve da je samo mesec dana ranije – takođe tokom televizijskog gostovanja – iskoristio priliku da joj izjavi ljubav pred celim svetom. Nakon ovog skandala, Met je tvrdio da Mini nije saznala iz intervjua da više nisu zajedno i uporno ponavljao da su raskinuli ranije, a nikada nije do kraja objašnjeno šta je istina. Mini Drajver, koja inače nikada nije pričala o privatnosti, bila je toliko povređena i šokirana da se više puta osvrnula na ovaj intervju.

 

Nije bitno ko ste, to je agonija i to je kao čudan, nadrealni san – rekla je Mini jednom prilikom za ET.

 

Mini Drajver
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ona je dodala i da nije Dejmon kriv zbog toga koliko je poznat i što se "kopa" po njegovom životu, budući da je upravo u to vreme on postajao superzvezda kakva je danas. Zbog toga je njena porodica bila izuzetno zabrinuta i brinula je da će Mini biti povređena.


Moja porodica je volela Meta, nije to bio problem. Ali mogli su da vide kako ovaj mladić vrtoglavo napreduje, kao i ja, a kad ste mladi, teško je misliti ispravno i ostati nogama čvrsto na zemlji – rekla je glumica godinama kasnije.

 

1 / 4 Foto: Miramax, Youtube Printscreen


Kako je ispričala, dobro se seća trenutka kada je slomljena sedela na stepenicama ispred svoje kuće u Londonu i kada joj je otac rekao da će sigurno ponovo moći da voli nekoga.


To je tako grozno reći! Ne osećam se bolje. To je užasno – rekla je Mini ocu, ali ju je život demantovao. – Bio je tako u pravu!


Prošle godine, Mini je u jednom intervjuu otkrila da je slučajno srela Meta Dejmona na plaži, nakon što su 20 godina ignorisali jedno drugo.

 

Mini Drajver
foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Iskreno, bilo je divno videti njega, njegovu decu, njegovu suprugu, osećala sam se vrlo sredovečno, što je bilo osvešćujuće. Mislim da je u našoj vezi bilo mnogo mladalačke ludosti, bilo je neverovatno, ali je bilo i tabloida – rekla je glumica.

 

 

makonda-tracker