potresno

Sa samo 3 meseca lekari su im saopštili strašne vesti: Mišel i Barak Obama o užasnoj dijagnozi njihove ćerke Saše

0

Bivši predsednik SAD Barak Obama i njegova supruga Mišel prošli su kroz pravi pakao samo tri meseca od rođenja ćerke Saše

foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekadašnji američki predsednik Barak Obama i njegova supriga Mišel Obama dugo su u braku i iz njega imaju dve ćerke, Sašu (21) i Maliju (24).

 

Iako su one sada odrasle, lepe i zdrave devojke nije oduvek sve bilo tako sjajno.

 

Naime, samo tri meseca od kada je Mišel rodila mlađu ćerku Sašu došlo je do zdravstvenih problema kod bebice. Njihov svet je ozbiljno bio uzdrman, jer su od lekara dobili strašnu dijagnozu.

 

Malena Saša je bila zdravo dete, sve dok jednog dana majka nije primetila da se beba čudno ponaša. Ništa nije htela da jede, samo je plakala, nije spavala i bila je vrlo razdražljiva.

 

Taj težak period u njihovim životima zauvek će biti urezan u njihovo sećanje.

 

- Nikada neću zaboraviti. Bio je to dan kada je, znate, jedan sat bila dobro, bila je normalna, bila je srećna, radila je sve što svaka beba radi, a već sledećeg je neutešno plakala. Nije mi se sviđalo to, znala sam da nešto moram da uradim - rekla je Mišel jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

 

- Pokušala sam da je nahranim, da je ljuljam, da je podignem da podrigne... Ništa od toga mi nije pomoglo da je smirim... Znala sam, moram da je odvedem kod pedijatra - nastavila je ona.

 

Nakon što je opisala bebino ponašanje uputili su je u Hitnu pomoć.

 

- Sumnje su se obistinile. Imala je meningitis - kaže Mišel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

 

Lekari su tada učinili sve što je bilo u njihovoj moći. Zahvaljujući adekvatnoj nezi beba je uspela da se oporavi i danas je vrlo lepa mlada dama.

 

Ona danas živi u Los Anđelesu sa starijom sestrom Maliom. 

 

Barak Obama je ovaj period života opisao kao gori i stresniji od svakog koji je doživeo dok je bio u borbi za mesto predsednika države davne 2012. godine. 

 

 

makonda-tracker