Uz ove hitove đuskamo i danas

Decenijama nakon što je čuveni Footloose ugledao svetlost dana: Šmekeri i dame, 32 godine kasnije! (FOTO)

0
Neki su nastavili da se bave glumom, neki slavu duguju upravo "Futluzu"... Eko kako izgleda i šta danas radi slavna ekipa ovog nezaboravnog ostvarenja!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kevin Bejkon

 

"Futluz" je film o buntovniku iz malog grada koji prkosi zabrani đuskanja. Glumio ga je Kevin Bejkon, koji tom ostvarenju zapravo duguje svoju kompletnu karijeru. Film ga je lansirao u zvezde. Od "Futluza" na ovamo je glumio u gomili holivudskih hitova. U braku je sa glumicom Kirom Sedžvik od 1988. godine i imaju dvoje dece.

 

Sećate li se "Čolinog sina"? Osvojio nas je preko noći, a onda je nestao - ipak on ne odustaje od muzike! (FOTO)

 

foto: Profimedia

Lori Singer

 

Lori je nastavila da glumi, ali nikada nije ostvarila veliki uspeh. Lepa plavuša, koja se 2011. pojavila u jednoj epizodi serije "Law & Order: Special Victims Unit" je ostala priznata čelistkinja, a njen dokumentarac "Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God" je osvojio tri Emija 2013. godine.

foto: Profimedia

Posle mučnog razvoda posle 19 godina braka i borbi za starateljstvo nad sinom Džejmsom, je ostala singl.

 

Kris Pen

foto: Profimedia

Njega ste gledali mnogo, i to u filmovima "Rush Hour," "Reservoir Dogs," "Short Cuts",... ali mu je život tragično ugašen 2006. kada je preminuo od infarkta u svojoj kući u Santa Moniki. Njegov stariji brat Šon Pen je izjavio da su ga poroci poput kokaina i alkohola odveli u propast, ali isto tako da ga nisu odveli u smrt.

Bila je to prirodna smrt, ali ona koja je došla zbog teškog života, i gojaznosti", rekao je Šon Pen u emisiji Larija Kinga.

Povodom proslave punoletstva serije Seks i grad: 10 nezaboravnih bjuti lekcija (GIF)

 

Sara Džesika Parker

foto: Profimedia

Zvezda "Seks i grada" je osim uloge u popularnoj serijiigrala u dosta filmova, ali te uloge nisu bile zapažene. Bila je u vezi sa Robertom Daunijem Džuniorom od 1984. do 1991. ali i sa Nikolasom Kejdžom i Džonom Kenedijem Džuniorom. Onda se zaljubila u kolegu Metjua Broderika za kog se udala 1997. Sa njim ima troje dece, a bliznakinje im je umesto Sare rodila surogat majka.

 

Džon Litgou

foto: Profimedia

Njgeov CV je bogatiji iz godine u godinu. Pre šest godina je osvojio peti Emi za gostovanje u seriji "Dekster". Bio je u braku sa učiteljicom od koje se razveo 1980. i u tom braku je dobio sina. Onda se oženio sa profesorkom ekonomije Meri Jeger i dobili su sina i ćerku.

 

Da li ih se sećate? Pogledajte kako danas izgledaju glumci iz serije Treći kamen od sunca (FOTO)

 

Dajan Viest

foto: Profimedia

Dajan Viest je osvojila dva Oskara i to za filmove "Hannah and Her Sisters" i "Bullets Over Broadway". Takođe je dobitnica dva Emija. Nikada se nija udavala, ali je bila u vezi sa agentom za talente Semom Konom. Usvojila je dve ćerke - Emili i Lili.

makonda-tracker