ima jedinstvenu lepotu

Kejt i ona bile su NERAZDVOJNE: Ko je žena za koju se sumnjalo da je ljubavnica princa Vilijama?

2

Princeza od Velsa pre nekoliko godina se navodno posvađala sa svojom najboljom prijateljicom i dala sve od sebe da je izbaci i njihovih društvenih krugova. Kako se šuškalo, razlog je njen odnos Kejtinim suprugom princem Vilijamom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Princ Vilijam i Kejt Midlton važe za najpopularnije članove britanske kraljevske porodice, a njihov brak često se uzima kao primer skladnog odnosa unutar najpoznatije porodice na svetu.


Međutim, nije baš uvek sve tako idealno: svi dobro pamte trenutak kada je Vilijam u jednoj božićnoj emisiji stavio ruku na rame svoje supruge, a ona je je otresla gotovo zgroženo. Nedavno su društvene mreže preplavili snimci na kojima princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari i Megan Markl zajedno ulaze u automobil, a dok Hari otvara vrata svojoj dragoj, Vilijamu to ne pada na pamet.

 

Mnogi su zbog ovih detalja i naizgled hladnog odnosa princa i princeze od Velsa u javnosti sumnjali da u njihovom braku postoje problemi, ali nijedan trač ne može da se meri sa skandalom koji je izazvala glasina da je Vilijam prevario Kejt sa njenom bliskom prijateljicom.


Među hiljadama ožalošćenih na sahrani kraljice Elizabete Ii našla se i Rouz Hanberi, markiza od Čolmondileja, koja je stigla u društvu supruga Dejvida.

 

 

Odevena u crno i snuždena, Rouz se nije previše izdvajala iz mase, ali je njeno prisustvo na sahrani svakako privuklo mnogo pažnje zbog trača da je upravo ona bila ljubanica princa Vilijama.


Sve je počelo 2019. godine, kada je The Sun pisao da su nekadašnje najbolje prijateljice i komšinice u Norfolku, gde Velsovi imaju jednu od rezidencija, Kejt Midlton i Rouz Hanberi u lošim odnosima.


Poznato je da su se Kejt i Rouz užasno posvađale. Bile su bliske, ali to više nije slučaj – rekao je tada izvor.

 


Ubrzo su počele da kruže glasine da je Kejt odlučna da izbaci Rouz iz njihovih društvenih krugova i da je princ Vilijam pokušavao da bude mirotvorac i pomiri ih. Nakon toga je food kritičar Džajls Korten podstakao glasine da je uzrok svemu Rouzina veza sa Vilijamom, kada je na Tviteru napisao:


Da. To je afera. Nisam pročitao članak o kom svim pričaju, ali znam za aferu. Svi znaju za aferu, draga.

 

On je potom obrisao pomenuti tvir, a stručnjak za kraljevsku porodicu Endru Morton, kom je princeza Dajana dala svoj čuveni intervju koji je završio u knjizi "Dajana: Njenim rečima", istakao da nema govora o tome da je Vilijam varao Kejt i da se nada da će kraljevski par tužiti medije. Ipak, Kejt i Vilijam rešili su da ignorišu glasine.


Vilijam i Kejt su iz svega izašli jači nego ikad, a par je shvatio da je to cena života pred očima javnosti – rekao je kasnije Morton.

 

Markiza Rouz Hanberi
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ko je žena za koju se sumnjalo da je ljubavnica princa Vilijama?


Markiza Rouz Hanberi rođena je 15. marta 1984. godine, a u braku je s Dejvidom Roksevidžom, markizom od Čolmondileja. Par se venčao 2009. godine u Čelsiju, a njihovo venčanje privuklo je mnogo pažnje – jednog dana su objavili da su vereni, sutradan da čekaju dete, da bi se dan kasnije i venčali na intimnoj ceremoniji.


Rouz i Dejvid imaju troje dece, dečake Aleksandera i Olivera i ćerku Ajris, a stanuju na imanju Hoton hol u Norfolku, u blizini Anmer hola, Vilijamove i Kejtine seoske rezidencije. Pre dve godine, nedugo nakon pomenutog skandala, njih dve su se srele na jednom javnom skupu u komšiluku, a Kejt je bila izuzetno raspoložena, dok se Rouz klonila gužve i kamera.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Markiza se sa Kejt Midlton zbližila kada su zajedno radile na dobrotvornim akcijama u Istočnoj Angliji. Ipak, Rouzine veze sa kraljevskom porodicom sežu dalje: njena baka ledi Elizabet Lambart bila je jedna od deveruša kraljice Elizabete II kada se udavala za princa Filipa.


Ranije je Rouz radila kao model, a danas je posvećena održavanju svog luksuznog imanja, pa često na Instagramu deli fotografije predivnih vrtova i skulptura koje krase njeno dvorište u Norfolku.

 

 


Uprkos glasinama da je prešla granicu prijateljstva s princem Vilijamom, ona je i danas u srećnom braku s markizom, a nije poznato koliko je bliska s Kejt Midlton.

 

 

makonda-tracker