ponovo na istom mestu

PRVI SUSRET NAKON ŠOKANTNIH GLASINA: Kejt Midlton i žena s kojom ju je Vilijam navodno prevario OČI U OČI (FOTO)

4

Prošle godine u britanskim medijima su se pojavile tvrdnje da je drugi u liniji za britanski presto prevario suprugu, i to s udatom komšinicom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U jeku Megzita, istupanja princa Harija i Megan Markl iz kraljevske porodice, odnosno s otkazu koji su dali na funkcije „viših članova“, britanski mediji podsetili su sve na skandal kojim su se bavili prošle godine. Naime, pojedini portali pisali su tada o navodnoj preljubi princa Vilijama.

 

Naslednik princa Čarlsa i ledi Dajane, koji je već godinama u srećnom braku s Kejt Midlton, povezivan je tada sa izvesnom Rouz Hanburi, a danas pojedini novinari tvrde da je princ Vilijam želeo da skrene pažnju s ove afere tako što je medijima odavao detalje o svom bratu Hariju i njegovoj porodici.

 

Izvori bliski kraljevskoj porodici negirali su tada da je Vilijam bio išta više od prijatelja svojoj udatoj komšinicu Hanburijevoj, a šuškalo se i da će tužiti medije zbog takvih tvrdnji.

 

Obe strane su razmatrale da preduzmu pravne mere, ali budući da nijedan izveštaj nije nudio dokaze, odlučili su da ih ignorišu — rekao je tada novinar Dejli mejla specijalizovan za kraljevsku porodicu Ričard Kej i dodao da su ove glasine o Vilijamovoj preljubi uvredljive.

 

Navodno, Kejt Midlton zahtevala je da se Rouz Hanburi "izbaci" iz društva s kojim njen suprug i ona provode vreme jer je čula da je ona imala nešto više od prijateljstva s njenim suprugom.

 

foto: Profimedia

Bila to istina ili ne, čini se da između Hanburijeve i vojvode i vojvotkinje od Kembridža danas nema nikakvih problema i da ovaj trač nije uticao na njihov odnos. Britanski paparaci ovekovečili su u prvim danima 2020. godine, naime, neočekivan prizor, koji je nakratko zaboravljen zbog novonastale situacije u britanskoj kraljevskoj porodici.

 

Rouz Hanburi i njen suprug erl Dejvid Šolmondelej, s kojim je u braku od 2009. godine, žive u blizini Vilijamove i Kejtine vikendice u seocetu Anmer u Norfolku. Budući da se kreću u istim društvenim krugovima, nije iznenađujuće što su i Kembridžovi i Šolmondelejevi viđeni u isto vreme na istom mestu u norfolčkom Sandringemu. Iznenađujuće je, međutim, to što su delovali kao su zaboravili na glasine koje su svojevremeno potresle Britaniju. Dva para prisustvovala su službi u Crkvi Svete Marije Magdalene, a u jednom momentu pridružila im se i kraljica Elizabeta Druga.

 

Kejt Midlton je tada privukla mnogo pažnje svojim upečatljivim izgledom — ponela je efektan vuneni kaput i šešir kakav nije tipičan za njen stil, a sa lica nije skidala širok osmeh, dok se Hanburijeva opredelila za nešto svedeniji look u kombinaciji sa šubarom. Evo kako je izgledao njihov susret.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker