bila je majka, baka, prabaka

Kejt Midlton i princ Vilijam rekli POSLEDNJE ZBOGOM: Zbog ove poruke kraljici Elizabeti II svima naviru suze na oči

0

Iako je ovo bio veliki, tužan i potresan dan za celu porodicu Kejt Midlton i princ Vilijam su smogli snage i oprostili se od kraljice i na društvenim mrežama

foto: Stephen Lock/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Stephen Lock/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj 19. septembar mnogi će godinama opalakivati, a kada su u pitanju članovi kraljevske porodice mnogi od njih će ga pamtiti dok su živi.

 

Veliki udarac za sve bio je odlazak najvećeg britanskog monarha u istoriji, kraljice Elizabete II, a čini se da je taj gubitak najteže pao upravo njima, Kejt Midlton i princ Vilijam

 

 

Oni su nakon vrlo stresnog i teškog dana, dana kada su se zauvek oprostili od bake i prabake kraljice Elizabete Ii smogli snage da joj poslednje zbogom kažu i na društvenim mrežama.

 

Naime, oni su na zvaničnoj stranici Kensingtonske palate postavili crno-belu fotografiju kraljičinog kovčega iz kapele Svetog Đorđa u Vindzoru, gde je danas popodne upriličena služba, a potom i sahranjena Elizabeta II.

 

 

Oni su na svom zvaničnom Tviter nalogu napisali:

 

 - Zbogom kraljici, majci, baki i prabaki.

 

Princ i princeza od Velsa držali su se stoički tokom celog dana dok su obavljali svoje dužnosti u okviru kraljičine državne sahrane u Vestminsterskoj opatiji. Sve vreme sa njima su bili i mlađi članovi porodice, a gotovo svi su primetili suze koje malena princeza Šarlot nije mogla da sakrije.

 

Princ Vilijam, Princ Džordž
foto: Dominic Lipinski / MirrorPix / Profimedia

 

Najmlađi član porodice Luj nije bio na sahrani, a Šarlot i Džordž su dali sve od sebe da ispoštuju baku koju su obožavali. U nekoliko navrata snimljena je Šarlot koja bratu pokušava da objasni nešto. 

 

Iako mali, Šarlot i Džordž su definitivno bili na visini zadatka, kao i svi ostali odrasli članovi kraljvske porodice. 

 

Suze su potekle kod mnogih, a ona koja je naviše svojim emocijama iznenadila sve pristutne bila je i Megan Markl, supruga princa Harija. 

 

 

 

makonda-tracker