o čemu se radi?

OTRESLA JE NJEGOVU RUKU KAO BESNA: Zapanjujući snimak Kejt Midlton i princa Vilijama šokirao Britance (VIDEO)

3

Navikli smo da ovakve scene viđamo kada su u pitanju Donald i Melanija Tramp, ali vojvoda i vojvotkinja od Kembridža nikad ranije nisu ispoljavali netrpeljivost jedno prema drugom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Drugi u redu za presto kraljice Elizabete II princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton se, po pravilima kraljevskog dvora, maltene uopšte ne dodiruju u javnosti. S vremena na vreme, tek spuste ruku jedno na drugo tokom razgovora, ali i to obično traje kratko.

 

Nije poznato je li protokol razlog za ovakvu reakciju Kejt Midlton, ali šta god da je u pitanju — Britanija je u šoku.

 

Kejt i Vilijam, koji su već godinama zajedno i imaju troje dece, oduvek su važili za skladan par, pa je pravo iznenađenje kratak snimak isečen iz božićne emisije Bi-Bi-Sija Berry Royal Christmas u kojoj Vilijam spušta ruku na Kejt, a ona je naglo otresa sa sebe.

 

Mediji su odmah izvestili da par ima probleme u braku i podsetili da su Kejt i Vilijam stigli odvojeno na kraljičin tradicionalni božićni ručak. Vojvotkinja od Kembridža upravljala je automobilom u kojem su sedeli princ Luis, princeza Šarlot i dadilja Marija Tereza Turion Boraljo, dok je njen suprug stigao sa princem Džordžom.

 

Ipak, zajedno su se vratili kući, dodaju mediji.

 

 

makonda-tracker